![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ne oprim la continutul izotopic originar al rocii. In cazul creatiei de acum 7500 de ani, rocile au fost create dintr-o data, si putem presupune ca aveau si un continut izotopic originar. Deci datarea nu e gresita. Acum, intrebi de metode de datare. De exemplu datarea cu C-14 se foloseste la materiale organice, desi are si erori e destul de buna. Trebuie sa retii ca nu se opune credinta stintei adevarate, ci stiintei speculative, false. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De aceea, gasirea plumbului in zircon poate fi explicata numai prin descompunerea radioactiva a uraniului. Ce mecanism frumos ne-a lasat Dumnezeu ca sa aflam varsta creatiei sale, nu? Last edited by abaaaabbbb63; 10.06.2014 at 15:25:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar pentru tine am alta intrebare. Pana la urma crezi ca Dumnezeu este autorul Creatiei, dar omul a aparut din maimutza?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu cred in Dumnezeu ca "Cel din cer care stie tot ce faci rau", ci cred in Dumnezeu ca fiind o forta mult superioara noua, care e mult prea complexa pentru intelegerea noastra, si care nu are nevoie sa fie venerata. E viziunea mea asupra lumii. Acolo sus^ scrie ortodox pentru ca am fost botezat ortodox, merg regulat la biserica ortodoxa, ma impartasesc, ma spovedesc, si tin traditiile ortodoxe. As putea spune ca numai modul de gandire tinde un pic spre deism. Last edited by abaaaabbbb63; 10.06.2014 at 16:13:36. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Crezi ca are omul suflet nemuritor? Citat:
Nu exista bine si rau sau Dumnezeu in varianta ta, nu stie de ele/ce faci? Citat:
Citat:
Altfel cum se leaga obiceiurile astea de perspectiva ta asupra lui Dumnezeu? De ce dumnezeul tau ar avea nevoie ca tu sa faci lucrurile astea?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Nu "Dumnezeu" are nevoie de asta. El nu are nevoi. Noi avem nevoie de ele. Last edited by abaaaabbbb63; 10.06.2014 at 16:47:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar, inapoi la topic! Cu evolutia nu sunt de acord, cu nici un chip; Iuliu si Albert au dreptate total. De ce? Pentru ca argumentele lor tin de o perceptie spirituala sanatoasa. In toate linkurile date de Albert, ca si in raspunsurile defensiv-ceptice ale lui Iuliu, este miezul bunului-simt al credintei curate. Iar credinta inglobeaza si logica umana, depasind-o si sfintind-o. De aceea eu am argumentat pur faptic si logic, si astept inca raspuns la cele trei probleme. Asa slabi sunteti voi, evolutionistii? Last edited by Theodore_of_Mopsuestia; 10.06.2014 at 17:16:58. |
|
|||||
|
|||||
![]()
In cazul asta, dupa tine si maimutza are suflet nemuritor?
Sau sufletul nemuritor e si el produs al evolutiei biologice, sau cum? Citat:
Poate minti Dumnezeu, dupa tine? Citat:
De asta sunt si porunci separate in acest sens. Citat:
Ca oamenii nu interactioneaza intre ei, in aceasta perioada, pentru a-si arata caracterul comunitar unit. Citat:
Citat:
Daca binele si raul sunt relative si n-au nici o legatura cu Dumnezeu..