Citat:
În prealabil postat de AlinB
NU, se pare ca e e vorba de credinta ta speculativa care se opune stiintei, cel putin fata de datarile radioactive n-ai adus nici un contr-argument consistent.
|
AlinB, tu esti aparatorul stiintei ? Ai fost angajat sau esti la liber ? M-am prins, esti ... stii tu mai bine !
Pentru tine, oricine-si afirma clar si raspicat credinta in Dumnezeul Treimic al ortodocsilor, automat este impotriva "stiintei" ?
Hopaaa ... ca sa vezi, de unde ai dedus tu "logic" asa ceva ? Din discutiile contradictorii ? Asa ingust esti la minte ?
Daca sunt tot felul de "contradictii" ale credintei ortodoxe cu supozitiile nedemonstrabile ale "stiintei" asta inseamna ca credinta este gresita sau si mai rau, este opusa stiintei ? Asa crezi tu ? Catolicii de la inceput si-au insusit multe din filosofia lui Aristotel in credinta, iar mai tarziu au dorit sa fie chiar sincronizati perfect cu "stiinta", dar asta a fost optiunea lor.
Eu cred ca este exact invers, doar ateii militanti si sectantii care-i urasc pe ortodocsi folosesc argumentele "stiintei" atunci cand vor sa-i defaimeze cu orice pret pe acestia. Filosofia si cu atat mai putin cea sofista de proasta calitate este folosita permanent de cei care confunda credinta ortodoxa cu restul credintelor lumii, ca si cand acestea ar fi echivalente ... Religia este una singura, cea ortodoxa, restul sunt doar "credinte".