Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.06.2014, 08:43:52
Cristi93 Cristi93 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.06.2014
Locație: Cluj
Religia: Ortodox
Implicit

Mda .. asta e.Aveam 2 biblii in casa.Acum am intrebat-o pe mama si a zis ca o avem de mult insa nu mai stie exact de unde,cert este ca una o avem de la scoala .. cand eram eu in cls I sau II mi-au colegii(aveam multe religii in clasa) sau profesorii.(cred ca e ce din care citeam).
Iar cealalta a primit-o mama de la niste americnni prin 92/95'.Aceasta la care m-am uitat in dimineata aceasta prima pagina e aceeasi cu o mica modificare:Nu mai scrie THE BIBLe LEAGUE ci scrie SOCIETATEA BIBLICA.

Imi dau si eu seama ca e tot sectara.Acum imi voi comanda pentru moment Noul Testament cu Psalmii iar in perioada ce urmeaza (1/3 luni)o sa-mi caut o biblie autentica ortodoxa.
Insa ce as putea face cu ele,nu ma lasa inima sa le arunc .. ootusi sunt biblii?!Chiar daca le voi tine,nu ma vor deranja pe raft..

Acum.... imi comand imediat biblia mentionata mai sus si prima carte.

Ca sa nu mai fac alt topic .. la vara vreau sa ma apuc de studiat carti lle preotilor romani si nu numai insa mi-am dat seama ca trebuie sa incep cu inceputul.Imi puteti va rog sa-mi recomandati niste carti , nu pre am idee cu ce sa incep

Multumesc tuturor pentru ajutor si raspunsuri.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare