Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.06.2014, 14:29:41
Costea2014 Costea2014 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.06.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Multumesc! Am citit, am mai cautat, voi merge si la preot sa pun intrebari. Imi iubesc mult sotul si daca Doamne fereste as ajunge sa ne despartim cu siguranta ca nu m-as mai casatori niciodata dar ma tem de doua lucruri:
- in primul rand ca el se simte casatorit cu prima sotie (sau mai exact ca prima casatorie o considera serioasa - iar asta mai mult ca o favoare pe care mi-a facut-o mie , solutie impotriva singuratatii pentu el) - odata punand niste pomelnice la o manastire mi-au cazut ochii pe pomelnicul lui - in care era mentionata prima sotie iar eu nu. Si asta mi-a ramas in minte si ma chinuie. Cand l-am intrebat daca ma considera sotia lui mi-a raspuns ca evident ca eu sunt sotia lui si ca ma iubeste foarte mult.
-ma tem ca ma inseala - si nu mai stiu cum sa procedez. El si prima data a divortat tot din cauza ca a fost infidel. Am gasit semne ca mi-e infidel - discutii cu femei, flirturi dar si prezervative. Evident ca nu l-am prins asupra faptului - si el imi spune ca sunt simple flirturi , nimic serios. Iar eu detest sa il tot bat la cap cu grijile mele. Dar ma framant.
Am mers si la un preot - dar inca nu am apucat sa spun toate problemele pe care le am.
Ce poti face cand sotul e infidel?
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare