![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
De cand sunt pe forum observ ca intotdeauna exista diversi indivizi cu probleme serioase la mansarda care intra pentru a jigni pe ortodcsi. Nu suntem lasati in pace. Vin atei sectari sau bolnavi si adminul e nevoit sa banneze si sa banneze. Oare asa sa fie si pe alte forumuri? Ortodocsii sa atace alte religii sau pareri?
Last edited by aubergine; 22.06.2014 at 15:48:53. |
|
||||
|
||||
![]()
Aici, admin-ul permite orice. E o problemă a celor care au plecat...
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
||||
|
||||
![]()
Câinii maidanezi sunt o ofensă adusă umanității...!
Salut de mâine!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]()
Ofensa adusa de catre cine?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu daca toti sunt cu probleme la mansarda, poate unii sunt doar ignoranti. N-ar fi de mirare deoarece catehizarea la noi este cvasi-inexistenta. Se face religia in scoli pentru copii, dar pentru adulti nu prea exista asa ceva. Daca ar exista, probabil ar afla si respectivii (desi m-as mira sa fie prea dusi pe la biserica) ca porunca "Sa nu ucizi" se refera la oameni si nu la animale. De altfel, tare m-as mira ca respectivii sa fie vegani deci probabil si o doza de ipocrizie pe undeva.