![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc intai de toate. Stiu ca am gresit si ca am schimbat ordinea fireasca a lucrurilor... Cu recunoscutul se intampla urmatoarea situatie el vrea ai mei nu vor si pace buna... Eu daca as fi dupa mintea si sufletul meu as vrea sa l recunoasca. El vrea sa isi achite datoriile atat morale cat si financiare... sa dea bani pentru ingrijirea lui, ai mei nu vor sa auda nici in ruptul capului. Cand am vrut eu sa facem acte... nu erau bani. Apoi cand a vrut el am spus ca nu eu nu apar cu burta la gura, rostogolindu ma la Starea Civila. La ruleta nu mai joaca, sau asa cel putin sustine. Si in ceea ce priveste relatiile sexuale asa m am gandit si eu. Ia cu vazutul copilului, pana acum recunosc, am facut o pe ascuns, in sensul de a nu i supara pe ai mei, desi ei considera ca de ce trebuie sa l vada, eu spunandu le pt simplul fapt ca este copilul lui, a vrut sa mi dea si cadouri, nu am putut sa le accept deoarece ai mei nu admiteau acest fapt, a stat si in fata scarii blocului asteptandu ma... Ai mei l au vazut o singura data in viata lor, apoi nu au mai vrut sa auda de el. Ideile facute de ei fiind din ceea ce vedeau postari pe facebook, ale lui si alor lui...
„Cât asculți de Dumnezeu, atât ascultă și Dumnezeu de tine.” Last edited by Adda_Cristina; 30.06.2014 at 18:12:02. |
|