![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Parerea mea, desigur.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 01.07.2014 at 02:11:57. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu rămân la părerea că e bine că s-au scos exprimările tendențioase din slujba respectivă - ne-necesare atâta timp cât convertitul acceptă Botezul și Crezul/ Simbolul Credinței. Last edited by mirela.t; 01.07.2014 at 02:53:20. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta !
|
||||
|
||||
![]()
Eu aș merge și mai departe interzicând sau măcar scoțând din dicționar eretic, erezie, anatemă, Liturghie, blasfemie, ateu, păgân, Împărtășanie, creștin, Botez.
Sunt doar câteva cuvinte/noțiuni care, după caz, sunt tendențioase și/sau jignitoare.
|
||||
|
||||
![]()
Ah, am uitat de gay, curvie, preacurvie.
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu numai botezul e important ci si curatirea de pacate precum acestea . Aceste lepadari eu le vad ca pe niste dezlegari |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
recomandari editoriale | catalinabalhui | Generalitati | 12 | 13.11.2012 03:04:13 |
aparitii editoriale | gratia47 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 14.03.2008 23:52:04 |
|