![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Venim la tine, Maică
Veniți cu mic cu mare La dangătul de clopot E sfânta Adormire A Maicii sărbătoare. Veniți cu toții astăzi, Veniți să ne-nchinăm La Maica Preacurată Genunchii să-i plecăm. Vazduhu-i plin de îngeri Ce cântă pentru noi, Am uitat de plângeri De griji și de nevoi. Când firul rugăciunii Se deapănă ușor Coboară heruvinii Și se opresc din zbor. Te chem în rugăciune O, Maică Sfântă, iar, Azi simt amărăciune Mă umple de-al tău har. În trandafirii verii Ce-au înflorit curat, Îți văd icoana sfântă Și chipul minunat. N-am aur, Maică Sfântă Nici bani să-ți dăruesc, Dar inima mi-e plină Și vreau să-ți mulțumesc. Cu lacrimi de iubire. Privesc la chipu-ți sfânt Cum nu e altu-n lume În cer și pe pământ. E ziua Adormirii La tine poposim Cu flori și cu iubire Să te sărbătorim. Să ne acoperi astăzi Cu sfântu-ți omofor Și să te rogi la Fiu-ți Pentru acest popor.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni care au miscat sufletul nostru | claudiu-marius | Rugaciuni | 208 | 18.02.2019 20:00:38 |
Bunavestire a Preasfintei,Stapanei noastre de Dumnezeu Născătoarei ... | dorinastoica14 | Diverse Sarbatori | 18 | 25.03.2018 04:20:35 |
Ce se intampla cu sufletul nostru ? | anisoara | Generalitati | 108 | 14.05.2011 16:57:10 |
Rugaciune catre Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu | alecsandru | Rugaciuni | 20 | 06.02.2010 18:42:59 |
Maria Nascatoare de Dumnezeu | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 28 | 29.08.2008 12:39:39 |
|