Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.09.2014, 00:30:55
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Cum sa nu fie bine atunci cand va rugati sincer? Cum sa nu va asculte Domnul atunci cand va veti plange pacatele? Cum sa nu se bucure Dumnezeu atunci cand Il slaviti si II multumiti? Tot ceea ce este exterior are menirea sa ne ajute, ambiental, ca sa spun asa, sa creeze frumosul exterior, cel privit , auzit, insa inlauntrul nostru , in mintea noastra trebuie sa fie rugaciunea. Nu trebuie lasata mintea sa ramana agatata de exterior ci ea trebuie sa stea de vorba cu Dumnezeu.

Atunci ve-ti vedea masura imprastierii mintii. acest fapt este "martorul" ca ati pasit pe o cale dificila dar corecta.
Asa cum am spus si prin alte topicuri , tin mult la parerea celorlalti si voi incerca sa fac ce imi recomandati, caci recunosc ca in timpul slujbei ,eu ma gandeam la slujba,nu la rugaciunile mele .
Dar totusi, subiectul era despre frumusetea slujbei. Aceasta e frumuesetea ei? Sa ne rugam fiecare? Care este totusi legatura cu slujba liturghiei ? Rugaciunile dv se leaga cumva de aceasta slujba,au o legatura cu acest moment ?
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare