Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.09.2014, 08:51:02
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de geaninuta Vezi mesajul
Aveti dreptate domnul Mihnea Dragomir si acum dupa toate astea sunt din ce in ce mai sigura ca l-am pierdut si aici s-a oprit totul....desi e foarte dureros pt mine....inima parca nu intelege parca nu vrea pe altcineva ...si nu stie ce o va alina pe viitor...e ca un puzzle ii lipseste o piesa si oricare alta nu se potriveste ....multumesc frumos

Sau poate fi pur si simplu o faza, un moment (perioada) de intrebari. Si eu cu sotul am iesit impreuna 7 ani inainte sa ne casatorim (cand ne-am cunoscut eu aveam 17 ani, el 20) si am avut si voi o perioada de rupere (in cazul nostru era monotonia si faptul ca, desi stateam in acelasi cartier, erau zile in care nu nevedeamn deloc - el avea 2 locuri de munca pe-atunci), perioada care, in cazul nostru, ne-a apropiat; culmea, ruperea s-a facut dupa vreo 4 spre 5 ani de relatie. Am incercat amandoi sa iesim cu altcineva, n-a mers in nici unul din cazuri, ne-am dat seama ca ne iubim unul pe altul si dupa ce ne-am impacat (a durat vreo 2 luni la noi despartirea), in anul acela, in Ajunul Craciunului a venit si cererea de casatorie, casatorie care s-a materializat anul trecut in august.

Domnul Mihnea, nu vorbiti dvs. prostii prin cele ce le ziceti, dar sincer, in ziua e azi, cine e nebun sa se casatoreasca la 16-18 ani, cand la varsta aia nici macar liceul nu l-ai terminat, esti acasa la parinti si habar nu ai sa faci nimic sa te intretii. Stai cu parintii sau socrii pana ajungi la divort, ca nu merge? Si noi am stat dupa nunta la ai mei timp de 3 luni si ne-am luat chirie pentru ca pur si simplu nu se putea asa. Ne-am certat in alea 3 luni cat nu ne-am certat in 7 ani; am acumulat frustrari in noi (dar mai ales eu) cat n-am acumulat toata viata. Ai mei sunt genul de oameni care comenteaza orice, nu le convine nimic, daca venea al meu obosit de la luru dpa 12 ore si se punea sa doarm incepea mam ca de ce nu iese din camera, ca de ce doarme atata, de ce aia si ai-lalta, ca nu-i convine cum isi aranjeaza pantalonii si chestii din stea care mi le turna mie, si orice nu-i convenea imi zicea mine; lui nu-i zicea nimic. Si eu ma certam mai apoi cu el ca eram frustrata si necajita. Si asa am ajuns noi la chirie; n-aveam intimitate deloc, nu puteam vb nimic fara sa asculte mama si altele asemenea; si cu vorba nu a inteles mama nimic; se lua de mine ca de ce ma intalnesc cu prietenele fara Sanyi, ca "cum iesi afara cand barbatul itilucreaza?!" si altele asemnea. Cu vorba nu a inteles nimic, asa ca ne-am mutat si am invatat sa ne descurcam...
De ne casatoream cand aveam io 17 ani, probabil deja eram divortati de vreo 4 ani din cauza ca ai mei se bagau. Si nici nu-mi mai faceam nici un studiu (deh, eram femeie maritata, la ce-mi mai trebuie scoala?)
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca pot primi niste raspunsuri andrei23 Generalitati 28 19.06.2011 18:13:32
Caut niste raspunsuri NeInocentiu Secte si culte 108 18.04.2011 13:43:12