Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.09.2014, 14:48:21
forever... forever... is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Referitor la ceau distribuit zilele trecute prietenii atei pe fb...ca 1 din 4 romani nu are toaleta in casa si noi vrem catedrala, ma gandeam ia uite ma de ce S-a rastignit Cristos, ca sa-I ceara unii si altii sa le faca toalete. ( nu Elpersonal, ci biserica, cu banii de catedrala).....noroc ca El insusi a spus la vremea respectiva ca nu se va supara pe cel care huleste impotriva Fiului...poate ca in marea lui iubire de oameni, ar face si mai mult de-atata pt ei, le-ar da si lectii de igiena...
Doar ca ateii se pare nu se multumesc cu atat, a mai scria unul azi ca viata e o boala cu transmitere sexuala....si asta seamana mai mult cu hula impotriva celui care a zis Cristos ca nu se iarta....
Iar despre rastignirea Mantuitorului, probabil sunt multi care nu o vad ca pe o jertfa, ci ca pe o masura luata impotriva unui infractor care a facut tulburare la vremea respectiva, amenintand ca distruge templul....noroc ca cum am mai zis, El nu se supara pe noi pt asta....
De ce insiști a scrie Cristos în loc de Hristos?

Și oare de ce așteptăm cam mult de la alții și cerem prea puțin de la noi înșine? Ne-am născut sănătoși, părinții ne-au crescut, cum s-au priceput și ei... am fost la școală...
Cine să învețe și cine să muncească în locul nostru, ca să avem ce ne trebuie?
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare