Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Este o teorie filozofică pentru că ÈtiinÈific nu poate fi demonstrată, sunt doar presupuneri. O nouă descoperire demolează vechea teorie.
Eu Èi-am citat din definiÈia dată de AsociaÈia NaÈională a Profesorilor de Biologie (NABT), USA 1995.
.
|
Da, n-am negat nimic din ea.
Este foarte demonstrabila, de la fosile, la dovezi genetice, si dovezi precum adaptarile minore care fac si ele parte din procesul evolutiv. Anumite parti din ea sunt inca discutate, da, dar stiinta cauta mai departe.
Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Da nu conteaza aparitia, desi iar repeti ce-ti zic altii fara ca macar sa intelegi ca are legatura da nu-l poate explica si atunci zice ca nu are legatura. Vorbeam despre posibilitatea ca noi sa creem diverse forme de viata. De ce le-am face complet diferite de vreme ce experienta ne-a aratat ca am folosit intotdeauna mecanisme de succes pentru a crea tot felul de chestii ? Uite numai mecanismul biela-manivela sau o simpla curea de transmisie in cate masinarii este folosit. De ce ar fi diferit in cazul organismelor vii ?
|
Intrebi de ce sunt organismele diferite? Pentru ca mediile si conditiile de viata diferite le-a impins sa se adapteze diferit. Iar mediul, fiind intr-o continua schimbare, inseamna ca si organismele o sa fie intr-o continua schimbare.
Iar organismele vii au abilitatea de a se adapta singure.