![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragoș, cum zicea Părintele Serafim Rose despre incinerare apropos de viața de după moarte? (eu nu am cărțile la mine, momentan)
Explică limpede, undeva, motivul pentru care Biserica oprește pe creștini de la așa nenorocire. Legat de Judecată. Poți să dai un citat? Last edited by Ioan_Cezar; 23.09.2014 at 01:02:57. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu mai știu exact, o să caut.
Cert este că plecând de la faptul că trupul este templul Sfântului Duh, nu se cade să-l batjocorească nimeni. Nici viu, nici mort.
|
|||
|
|||
![]()
Poate ca gresesc pt ca nu am multe cunostinte teologice sau avizate in domeniu dar eu vad lucrurile asa: daca ti-ai pastrat puritatea si ai fost foarte credincios atunci trupul se sfinteste poate deveni sfinte moaste, daca nu ti-ai pastrat puritatea si ai fost foarte credincios e bine sa fii ingropat dar daca stii ca ai facut multe pacate si vrei sa fii incinerat (nu ai cum sa pastrezi ceva sfant in tine) atunci nu vad de ce sa nu fii incinerat...
|
|