![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Postez ce observ, si observ ca nici comentariul asta nu a fost crestinesc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Last edited by AlbertX; 03.10.2014 at 16:42:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Matei 5:44 Luca 6:29 Luca 6:37 Si pana sa editezi... era crestinesc comentariul. Dupa editare.... |
|
|||
|
|||
![]()
Si la baza unui ortodox ce pasaje crezi ca ar trebui sa stea ? Sa inteleg ca ai o viziune proprie ? Pai tu care esti frate de sange cu stiinta, care te inchini la Remus Cernea si la evolutionism ... ai ajuns sa faci reguli pentru crestini ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu eu am facut regulile, Albert. Nu-i de parca eu am facut acele pasaje din Noul Testament. Dar cred ca este evident ca acele 3 pasaje, daca ar fi respectate de toti crestinii, ar face comunitatea crestina una mult mai buna. Last edited by abaaaabbbb63; 03.10.2014 at 17:24:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Acum nu mai am nici un dubiu ca esti sectant. M-am lamurit ! Zero barat ! Fa-ti si tu o mica "bisericuta" si "predica" ce crezi tu ...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce objectie ai la ce am spus mai sus? Banuiesc ca crezi ca o societate bazata pe acele pasaje ar esua? In ce mod? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu zice:"Nu te supune omului nebun și nu măguli fața celui puternic."(Eclesiast 4,25) Dumnezeu mai zice:" Pentru mort plângi, că-i lipsește lumina, și pentru cel nebun plângi, că-i lipsește mintea". Minte nu e cea care inmagazineaza niste informatii si se mandreste cu ele, ci cea care intelege realitatea .
http://creatie6zile.wordpress.com/ Last edited by bin000; 09.10.2014 at 09:22:59. |
|
||||
|
||||
![]()
Iar cel înțelept o spune cu voce tare.
|
|