![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Matei 5:44 Luca 6:29 Luca 6:37 Si pana sa editezi... era crestinesc comentariul. Dupa editare.... |
|
|||
|
|||
![]()
Si la baza unui ortodox ce pasaje crezi ca ar trebui sa stea ? Sa inteleg ca ai o viziune proprie ? Pai tu care esti frate de sange cu stiinta, care te inchini la Remus Cernea si la evolutionism ... ai ajuns sa faci reguli pentru crestini ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu eu am facut regulile, Albert. Nu-i de parca eu am facut acele pasaje din Noul Testament. Dar cred ca este evident ca acele 3 pasaje, daca ar fi respectate de toti crestinii, ar face comunitatea crestina una mult mai buna. Last edited by abaaaabbbb63; 03.10.2014 at 17:24:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Acum nu mai am nici un dubiu ca esti sectant. M-am lamurit ! Zero barat ! Fa-ti si tu o mica "bisericuta" si "predica" ce crezi tu ...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce objectie ai la ce am spus mai sus? Banuiesc ca crezi ca o societate bazata pe acele pasaje ar esua? In ce mod? |
|
||||
|
||||
![]()
Ia ascultati fratilor: facem si noi o epistola catre S. H. in care sa incercam sa-i explicam si noi cu argumentele noastre umane ca exista Dumnezeu ?
Se baga cineva la asa ceva ? Mie personal mi-a ajuns de S. H. sa-l vad toata ziua prin ziare ca el nu crede in Dumnezeu si ca ... alea alea. Are cineva credinta sa-i scrie o scrisoare lui S.H. ? Sau avem credinta sa-i scriem o scrisoare lui S.H. noi forumistii din RO ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Serios, chiar este o idee buna. Ca intentie. Insa, gindeste-te: (auto)cenzura propriului subiectivism nu va functiona? Nu va arunca el "la cos" mesajul nostru? "Imi scriu niste bastinasi din proaspat colonizata si intens de noi exploatata Europa de Est ca cica exista Dumnezeu, desi eu le tot spun ca nu. E logic ca primitivii aia inca se mai inchina la tunet". Cam asa imi imaginez un raspuns al lui, fie in forul lui interior, fie un comentariu catre un tert. Poti sa ma asiguri ca nu poate fi asa? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Totusi ,daca vrei ,poti sa-i trimiti o scrisoare de "convingere" la E-mail: S.W.Hawking@damtp.cam.ac.uk
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu zice:"Nu te supune omului nebun și nu măguli fața celui puternic."(Eclesiast 4,25) Dumnezeu mai zice:" Pentru mort plângi, că-i lipsește lumina, și pentru cel nebun plângi, că-i lipsește mintea". Minte nu e cea care inmagazineaza niste informatii si se mandreste cu ele, ci cea care intelege realitatea .
http://creatie6zile.wordpress.com/ Last edited by bin000; 09.10.2014 at 09:22:59. |
|
||||
|
||||
![]()
Iar cel înțelept o spune cu voce tare.
|
|