![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Frumos din partea ta! Frumos de tot. Acu pot să zic că ai cea mai haioasă semnătură din tot forumul. ......:)
Bravo, frate! Te îmbrățișez și te felicit, Doamne ajută! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In care scoli?! Poate in capitala, ca in provincie nu stiu de asa ceva, iar in oras la mine sigur nu este asa ceva. Aici daca esti de alta religie nu-ti vine nici un profesor sa-ti predea, tre' sa mergi tu la profesor, chiar daca nu gasesu unul decat in capatul orasului; si nici macar nu ti se da optiuna asta si ajug baptistii sa faca religia ortodoxa ca asa le impune scoala. Iar religia este o materie optionala doar pe hartie; nimeni nu e informat ca e optional. Religia ortodoxa se face obligatoriu in cel putin 3 scoli generale din orasul unde locuiesc (de astea 3 stiu sigur). Personal n-am nimic imporiva religiei la scoala, ca oricum numai religie nu se face, decat daca elevii au noroc sa le vina un preot sa le predea... iar manualelele...sunt sub orice critica (sau cel putin erau acum 2-3 ani cand a vazut ultima oara un manual de religie). Aubergine, biologia nu e in nici un caz "religia ateista". BIOLOGIA include si zoologia, si anatomia si genetica; sunt niste cunostinte care chiar te pot ajuta in viata asta; nu se face asa de flori de mar ca sa se "predea" ateismul. Se vede ca habar nu ai ce se preda la biologie, cel putin in ultimii 3 ani de generala si ultimii 3 ani de liceu (asta daca esti de profil, ca altfel faci 2 ani si gata). Pai daca n-ar fi biologia n-ar fi medici, n-ar fi sansele de vindecare, am muri pe capete, uneori poate si cu zile. Oare medicina si biologia nu tot Dumnezeu le-a lasat spre descoperire pe Pamantul asta? Nu inteleg cum niste crestini adevarati il pot subsestima pe Dumnezeu. Sincer, nu inteleg asta. Dumnezeu lucreaza prin TOT, inclusiv prin oameni si descoperiri stiintifice (cel putin alea care au releventa, care te pot salva, care pot sa o noua perspectiva spre vinecare etc). ps: e o parere personala, nu dati cu pietre.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Au,oare nu exista libertate de initiativa privata,si nu mari sunt pamanturile patriei dornice de brate de munca ??? De ce oare pe tot ce exista mar in moluri exista incriptia Made in Poland !!! Nu mai creste marul in Romania,sau e foarte greu de sadit ??? N-are romanii niste tgeren sa sadeasca sute de hectare cu...meri ??? E greu cu politicienii,dar am impresia ca e mai greu..cu talpa tarii !!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Când apar intermediarii, se cam strică unele lucruri. Și nu oricine poate să-și facă o afacere, oricât de mică, din agricultură. Zic și eu. |
|
|||
|
|||
![]()
ce sa faca talpa tarii ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Klaus Iohannis, pionul Germaniei pe tabla de sah intinsa de Rusia la Bucuresti
http://www.ziaristionline.ro/2014/02...-la-bucuresti/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
tarii ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu sunt chiar asa de proasta ca sa nu stiu ca se preda biologie, anatomie, zoologie si ce o mai fi, dar explicatia care se refera pentru aparitia lumii, originea vietii sa nu imi spuneti ca nu e indoctrinare ateista. Stiti foarte bine din punct de vedere stiintific cum se considera vechimea lumii acesteia si stiti la fel de bine ca, pe baza Bibliei nu se ajunge la aceiasi concluzie. Last edited by aubergine; 06.10.2014 at 21:31:31. |
|
||||
|
||||
![]()
sa creasca...oi !!!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu pot înțelege cum oameni care vor să cunoască adevărul (și să-l împărtășească și altora) nu-și verifică sursele de informare, sau, mai mult, știind că în spatele acestor surse sunt persoane care și-au făcut din minciună o profesie, să pretindă că ceea ce emit posturile de televiziune sau ziarele acestora este adevărul. |
|