![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1) A poseda acest fel de obiect este un lux, nu o necesitate. Este foarte scump si consuma bani luna de luna. Cu buna stiinta si fara sa avem neaparata nevoie bagam multi bani in buzunarele hotomanilor de la orange, vodafone, etc. Cand te prind in plasa lor nu mai scapi. A poseda un smartph este un moft care costa. Si tragedia este ca multi oameni cu venituri modeste fac sacrificii, fac pe dracu-n patru si isi trag si ei cate un smartfon cu taciscrin de moare lumea... Mandrie crasa 2) Sa citesti Scriptura de pe smartfon ori tableta, in autobuz, tren, sau in parc, ori la vreo coada, ori la un bar la o cafea mi se pare... fariseic. Infatuare. Ma plictisesc de unul singur in aceste situatii? Nu vreau conversatii trancanite? Atunci imi zic in gand o rugaciune, un psalm, un Doamne miluieste ori 100 de Doamne miluieste... Cata placere, ce minunat este sa tii Biblia in mana, sa mangai paginile foitelor cu ochii, cu degetele! Ce duiosie si ce pace, cata caldura simti din greutatea Sfintei Scripturi in mainile tale ori de pe genunchi. Paginile ei iti numara rasfoirile si iti gusta lacrimile si fosnetul lor iti soptesc dragostea lui Dumnezeu... Si astea doar in intimitae, in liniste, acolo unde Ingerii iti prind gandurile si le inalta la Dumnezeu. Nici chiar citirea romanelor, nu mi se pare o placere sa o practici de pe tableta sau alt aparat. Eu prefer cartile. Dar de gustibus... |
|