![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
No, cred că era vorba de profilul lui, prea putin feminin.
Dar am găsit niste bancuri mai bune, cu doctori :) sau mai bine zis, m-au găsit ele pe mine! Un ziarist vrea să scrie un reportaj de la spitalul de nebuni. Doctorul îi explică: - Periodic, Le dăm nebunilor câte un test. Care reușește să îl treacă, îi dăm drumul. De exemplu, acum am umplut o cadă cu apă. Lângă cadă Avem o linguriță, un pahar și o găleată și Le cerem nebunilor să golească apa din cadă. Ziaristul spuse: - Foarte simplu, orice om sănătos ar folosi găleata! Doctorul ripostează: - Greșit, un om normal ar trage dopul de la cadă. Ce pat preferați, jos sau sus? Doctorul: Mi-ați ascultat sfatul și ați dormit cu fereastră deschisă? Pacientul: Da. Doctorul: Deci v-a dispărut complet astmul de care sufereați? Pacientul: Nu, dar mi-au dispărut ceasul, televizorul, iPodul și laptopul. Medicul către pacient: - Aveți o boală contagioasă extrem de rară. O să fiți mutat într-o cameră separată și acolo veți mânca numai pizza și clătite. - Și astea mă vor ajuta să mă fac bine? - Nu, dar asta-i singura mâncare care încape pe sub ușă. Doctore, se plânge o pacientă, nu prea sunt sigură de mine. - Stai liniștită, zice doctorul, siguranța absolută o au doar imbecilii. - Sunteți absolut sigur, domnule doctor? - Absolut. Last edited by mirela.t; 24.10.2014 at 08:55:22. |
|