![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Budismul mult mai putin, pentru ca ei nu afirma nimic despre lumea naturala, mai ales care sa fie in contradictie cu realitatea observata. Nici crestinismul n-ar fi criticat daca nu ar fi unele persoane care iau Biblia literal. Crestinismul conservator este contestat. Altceva nu. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si DRACU gandeste EXACT la fel ! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sa stii ca si evanghelicii, si multe alte ramuri are crestinismului cred si impun ideea gresita a unui vechi de cateva mii de ani. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ai boala mare pe ortodocsi, asa-i ? Doar ortodocsii astia iti cam dau peste cap "planurile" in rest ai rezolvat. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
N-am boala pe ortodocsi. Am fost crescut ortodox, am traditii ortodoxe, familie ortodoxa. Tot ce critic la ortodocsi este interpretarea literala a vechiului testament, mai ales geneza. Atat. Sunt curios ce fel de "planuri" crezi ca am. |
|
|
|||
|
|||
|
Ai fost si tu o data sincer si acum retractezi ... Eu sunt deja lamurit in legatura cu tine.
|
|
|
|||
|
|||
|
Sunt curios in ce mod te-ai lamurit. Si tot sunt curios de ce fel de planuri crezi ca am.
Revenind la discutie, nu, crestinismul nu este deloc singura religie criticata din lume. Toate sunt, mai mult sau mai putin. Orice idee poate fi supusa criticii. In asta constra dreptul de a avea o opinie. |
|
|