![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Persoane aflate in manastire care au fost puse sa imparta aceste certificate ,nu neaparat practicanti ortodocsi. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Vorba unuia, daca maine ati vedea un bilet scris in maghiara in care dl Iohannis multumeste radicalilor maghiari pentru sustinere si ii asigura ca ii va sprijini, si distribuitorul v-ar spune ca l-a primit la Baile Tusnad ? Sau intr-o brutarie atunci cand a cerut o paine in limba romana si aia l-au scos in suturi afara ? Chiar inghitim si distribuim orice mizerie doar pentru ca ne imaginam noi ca asa il ajutam pe unul sau altul sa castige ? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Și să dea Agapia bisericii evenghelice.
|
|||
|
|||
|
Pai asta e planul protestantilor de sute de ani, de fapt de aia s-au infiintat. Le sta in gat albastrul de Voronet...mai ceva decat albastrul de metil.
|
|
|
||||
|
||||
|
În ceea ce privește alegerile și ce va urma, am o singură dorință arzătoare: să iasă Johannis președinte și să-l (pro)pună pe Băsescu prim ministru.
Dă Doamne!
|
|||
|
|||
|
Editat....
"Fiți întelepți ca șerpii și nevinovați ca porumbeii" (Matei 10, 16-22) Last edited by Monnis; 11.11.2014 at 10:35:54. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu e chiar asa ,exista o majoritate parlamentara ,va ramane Ponta prim ministru ,el este reprezentantul majoritatii.De altfel s-a discutat de coabitare.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar sa ne gandim ca pomenile electorale ,din banii nostri de altfel ,nu le-a facut Iohannis in numele lui Ponta. |
|
|
|||
|
|||
|
Dorinta mea este ca la viitoarele alegeri, numarul celor care cad prada minciunilor de tot felul sa fie mai mic.
Doamna Anita, eu m-am referit strict la chestia cu biletelele, si la propaganda desantata - chestia cu "poate ii inceteaza functiile vitale lui X " sau amenintarea parintilor sau cate si mai cate nu se scriu zilele acestea. Nu vreau sa discut despre pomeni electorale sau alte lucruri, nu particip la concursul " prostul meu e mai bun decat prostul tau". Dar hai sa incercam sa nu mai credem orice mizerie doar pentru ca ni se pare ca ii ajuta prostului nostru. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu vreau sa se mai intample asa ceva. |
|
|