![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragut. Foarte dragut!
In sfarsit suntem si noi in randul lumii. |
|
|||
|
|||
![]()
Care lume??
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Am dubii asupra acestei viziuni.
Păcat că ne împiedicăm de orele de religie ca de ceva rău în ... educație? Păcat că jubilați la aceste vești. Dar e treaba voastră și nu-mi voi pierde timpul cu voi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau, ma rog, era. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am impresia că se refugiază în această meserie doar cei ce nu au reușit să dobândească un post de preot. Mult mai utilă ar fi prezența unor cursuri de Educație rutieră în programa școlară. De ce vă agățați cu disperare de aceste ore de religie? |
|
||||
|
||||
![]()
Cine a stabilit asta?
Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Ia spune-ne tu, "marite" in cele "spirituale" , cat de pregatiti sunt.
Citat:
sunt judecatii de valoare... Citat:
Citat:
sa decida o majoritate.I se spune dictatura. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Voi vă agățați cu disperare de orele de religie și inventați orice pretext pentru a mai lovi în credință. Ce treabă mai aveți cu orele de religie pe care le frecventează alți copii și nu ai voștri, eu nu pot să ințeleg.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu o mai dați înainte cu ATEII căci nu ATEII sunt împotriva orelor de religie. Am fost botezat ca și Creștin Ortodox într-o biserică ortodoxă, mi-am botezat copilul într-o biserică ortodoxă și m-am cununat creștinește într-o biserică ortodoxă, asta nu înseamnă că nu am dreptul să critic dogmele bisericii ortodoxe dacă eu consider că acestea sunt în contradicție cu cele prpovăduite de Mântuitorul Iisus ! Cred în Dumnezeu mai mult decât 90% dintre mai marii BOR! |
|