![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Religia e o ramura a filozofiei?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Categoric!
FILOSOFÍE, filosofii, s. f. 1. Știință constituită dintr-un ansamblu închegat de noțiuni și idei, care interpretează și reflectă realitatea sub aspectele ei cele mai generale; concepție generală despre lume și viață. 2. Totalitatea concepțiilor și a principiilor metodologice care stau la baza unei discipline sau a unei științe. 3. (Rar) Atitudine (înțeleaptă) față de întâmplările vieții; mod specific de a privi problemele vieții. Last edited by Inorogul; 13.11.2014 at 17:41:47. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar tu zi-i...
|
|||
|
|||
![]()
Toate religiile sunt, teoretic, de la Dumnezeu.
|
|
||||
|
||||
![]()
Teoria ca teoria. Practic e altfel.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
...Revenind: care crestinism este de la Dumnezeu? Protestant? Greco-catolic? Ruteno-Ucrainean? Apostolic? Mariavit? Palmarian? Celtic? Adamit? Pe vechiul calendar? Puteti fi mai explicit, va rog? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by abaaaabbbb63; 13.11.2014 at 18:00:57. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
...Ati fi surprins. Matematica nu inseamna doar 2+2. ...In fine, nu intru in detalii, prefecandu-ma ca nu am inteles ce vreti sa spuneti.
...Doar ca nu inteleg de ce este nevoie de fugareala asta la nesfarsit :). Poftiti un alt exemplu atunci: Literatura Romana sau Literatura Universala. Ideal ar fi sa nu va mai prefaceti si acum ca nu ati inteles :D. Eu zic ca nu era o tragedie daca recunosteati ca observatia "cu deosebirea că filozofia e din creierul omului pe când creÈtinismul e de la Dumnezeu" nu reprezinta un argument valid. |
|
||||
|
||||
![]()
Pleacă măcar de la etimologia cuvântului și poate înțelegi .