![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Și mie mi-e rușine că biserica și patrioții neamului susțin niște măscărici:
Ponta și cu Tăriceanu Fraieru' și Răzgândeanu! Doi sultani 7 neveste Românikaa-i de 'poveste'! 3 bone 10 amante Trag inferrnu' lu' Dante! 7 case, limuzine, elicoptere ăștia-s două hahalere! Ponta și cu Tăriceanu Fraieru' și Răzgândeanu! Doi sultani 7 neveste Românikaa-i de 'poveste'! Și-au plătit mulți mercenari O s-ajungă poponari! Și-au mituit electoratu' O să râdă de ei tot satu'! Și-au refăcut USLeu Umblă mortu' ca-Meleu'! Îi cheamă pe ieniceri Comuniștii cei de ieri! Vot multiplu vor la greu Unu-i prost altu-i ateu! Însă ei se potrivesc Feri Doamne cînd se unesc! Ponta și cu Tăriceanu, La copii le-a spart ghiozdanu! Nu mai au abecedar Le-a dat școlile cu 'var'! Nu mai au vreo calitate Diplomele-s plagiate! Mitomanu' și cu Iuda! S-au găsit să-mpartă ciuda! Pinocchio și ipocritu' S-au aliat cu smintitu'! Iliescu și ai lui Cascadorii râsului! Omu' roșu' e vopsit Că-i sărac și e cinstit! El pe proști i-a păcălit Cu un fraier și-un pârlit! Sunt în stare de orice Fură toate alegerile! Măsluiesc trendurile Să ne blestemăm zilele! Nu vă fie frică! Ceușeștii pică! Și îi trage după ei Pe Ponta și Tăricei! Jos comunismu'! Jos comunismu'! Jos USL, jos Antena 3 Jos PCR, sunteți niște mișei! Vrem să votăm! Vrem să votăm! Mi-ai luat dreptul meu la vot România crede-mă că nu mai pot! Last edited by vsovivivi; 14.11.2014 at 16:56:19. |
|