![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc pentru raspunsul dumneavoastra. Nu am privit niciodata inspre directia aceasta : faraonul era atat de mandru incat aceasta mandrie, in ochii nostri, cititorilor novici ai bibliei, ar aparea ca nebunie, ca o opunere statornica fara sens, plus ca dupa cum ati spus, intr-adevar, cu atat mai mult se opunea eliberarii cu cat evreii insemnau forta de munca si satisfacerea unor mofturi, luxuri, pentru egiptenii care incepusera sa leneveasca (probabil). Am facut asocierea cu destul de multe cazuri din realitate, imediat ce am citit explicatia dumneavoastra, ceea ce zic eu ca ii da veridicitate.
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc pentru apreciere, dar trebuie sa va spun ca nu sunt teolog iar din biblie am citit doar cateva pagini. Prin urmare, capacitatea mea de intelegere si interpretare este limitata sau mai degraba inexistenta. De aceea ii invit pe forumistii mai invatati sa vina cu raspunsurile cuvenite.
Last edited by crinrin; 16.11.2014 at 21:09:54. |
|