![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trebuie si ei sa-si castige spaga, nu? :D |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
privind suferinta copiilor de pe urma pacatelor parintilor, si ai sa gasesti acolo tot( si gratis). Auzi, dupa ce ca au descoperit apa calda, astia mai cer si bani pe aceasta chestie. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum au descoperit aproximativ si genele vinovate. In asta consta studiul. Putem trage concluzia ca nu homosexualii sunt de vina pentru ceea ce sunt, si ca genele lor nu-i lasa sa se "indrepte"? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar n-ai citit cu atentie ce am zis eu. Citat:
gene presupun.Iarasi omul nu intelege ce face si de pe urma unor astfel de medicamente ies monstrii. Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
In acelasi timp, cu siguranta ca homosexualii au nevoie de "studii" care sa arate ca sunt "naturali" si dereglati de la natura, nascuti homosexuali. E trasa de par rau de tot mizeria asta.
Nu cred asta cu homosexualitatea naturala pentru un singur motiv. Acelasi dezechilibru ar trebui sa-l gasim si la alte specii de animale. Adica ar trebui sa gasim lei homosexuali, tigri homosexuali... etc. Ori nu stiu cat are un animal notiunea clara de "sex opus" si "atractie fata de sex opus". Un animal are o notiune de "asa e in firea mea, asa sunt nascut, sunt atras de partenera" si nu de un alt leu homosexual. Daca imi arata cineva in natura exemplu de fiinte homosexuale "genetic" atunci voi crede ca si la specia umana se poate intampla asa ceva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite aici o lista destul de mare. |
|
|||
|
|||
![]()
abaaaabbbb63, vad ca acum militezi si pentru relatiile homosexuale, probabil ca ai o anumita problema in comun cu Remus Cernea.
Ce este iar evident este ca atunci cand vei avea copii, probabil ca-i vei indruma sa aiba aceeasi deschidere pe care o ai si tu referitor la relatiile homo ... dupa cum spune si zicala: "ce se naste din pisica, soareci mananca" ... la fel si "ce se naste din agnostici, crestini mananca" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum de n-ai observat manipularea din lipsa dovezilor concrete si din extensia "observatiilor" prin includerea unor gesturi interpretate ca homosexuale? Stii de ce sunt "homosexuali" cei doi ratoi din poza? Numai si numai fiindca asa banuieste(fara sa vrea) cel care e intreresat sa citeasca un articol scris de tot felul de ”terchea-berchea” despre ”animale gay”. LA fel si cei doi pinguinii masculi sunt "homosexuali"(???) doar fiindca au clocit impreuna si cu succes acelasi ou. Titlul linkului dat de tine este "Lista cu animale care prezinta un comporatment homosexual", fara sa caute explicatii pentru comportament, autorii stabilind ca este vorba de homosexualitate. Am citit pana mi-am dat seama de manipulare. Pe cainele nostru(mascul) a vrut candva(in prezenta mea) sa se "urce" un alt mascul, care avea impresia ca al nostru este in calduri, fara sa stie ca, de fapt, este castrat. Se poate intelege din asta ca vreunul e homosexual? Animalele nu aleg(decid de bunavoie) sa faca sex; ele sunt conditionate in mod necesar, sunt determinate s-o faca, sunt astfel "setate"(precum un computer).