Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Spiritualitatea ortodoxa

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.12.2014, 08:11:53
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Daca sunt in vacanta si mancarea la restaurant mai are si ingrediente de dulce (o farama de branza,un sos cu unt) nu mai fac discutii si mananc asa...
Asta deoarece cand comanzi tot felul de abateri de la menu, mai mereu gresesc si-ti aduc mancarea tot cum este in original. De aici, discutii nesfarsite, frustari, plus nemultumirea cercului de prieteni ca tu "esti mai cu mot" si umbli cu posturile peste tot; la final te alegi cu mai multa dauna decat cu folos...
Doar o parere!
Subscriu și eu la ce ai zis aici, așa este mai bine lăsăm de la noi... ziua mea a picat anul ăsta în prima zi din Postul Crăciunului și pentru că am ieșit la un restaurant să sărbătorim am avut mai mare bătaie de cap cu o supă de porumb, promisă "de post" dar care culmea era dreasă cu brânză și uitaseră să-mi spună amanuntul... când eram gata s-o accept, adică să las să treacă de la mine, am descoperit că avea în ea și niște bucăți de carne; până la urma mi-au adus o altă supă - "de legume", fiind de fapt de pui, dar din care aleseseră doar vegetalele. Tot cu salata merge mai bine la restaurant. :)
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ati citit... timeea89 Generalitati 11 23.01.2015 11:36:59
Ne-a citit la morti! bitaionela Vrajitoria 21 20.06.2011 21:24:41
Merită citit ! cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 20 26.04.2010 10:07:36
Ce carti de misiologie-sectologie ati citit? Mirean Secte si culte 22 14.04.2009 12:56:42
Daca a citit cineva truthtostone Generalitati 0 22.11.2008 13:23:27