![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu stiu daca in aceste conditii, Mihai mai are nevoie de rugaciunile noastre mai mult decat le-ar avea si Ioan. Spun doar atat: Mihai sub nicio forma nu avea nevoie de o asa iesire fiindca a reusit sa puna sub semnul indoielii anumite impresii mai vechi. Ioan ar trebui sa mediteze profund de ce i se intampla ce i se intampla, si de ce trebuie sa se repete ca o copie la indigo. OK, a patit-o odata, o fi fost o neintelegere. A patit-o a doua oara, (atunci i-am luat apararea si l-am blamat mult pe Cristian, desi nici el nu era chiar nevinovat, cum nici Mihai acum n-a procedat corect), dar daca s-a intamplat un astfel de conflict si a treia oara, inseamna ca undeva trebuie sa cautam in subconstient ca tare ma tem ca acolo e cam multa patima pretins intelectual-profesionala.
|
||||
|
||||
|
Sa ne rugam pt ce anume,in mod concret?
Eu am inteles interventia lui Cezar altfel-desigur ca nu era necesar sa se sublinieze sau sa se doreasca banarea lui Fallen-insa eu am vazut-o ca o indreptare pedagogica,o scuturatura frateasca(in prima data). Sau daca vreti o deformare profesionala... Ca ceilalti spun vrute si nevrute despre noi,nu-i o problema;problema este cum reusim noi,soldati crestini sa manageriem problema asta de trufie? Paradoxul este ca de fiecare data tot asa: ca multi dintre teoritecienii si invatatatii cei mai de soi intr-ale crestinatatii ,pica ca fulgii de nea la prima ninsoare a examenului practic,cand se lovesc mai tare de un frate. Desigur,spun asta din observatia personala si nu ma exclud din aceasta tagma care nu vede padurea din cauza brazilor...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
||||
|
||||
|
Păi eu mă gândeam să ne rugăm să-i treacă tulburarea si supărarea, si să revină la gânduri mai bune.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sa treaca peste nedreptatea care li s-a facut , si sa se intoarca cu si mai multa dragoste catre aproapele, aducand intotdeauna slava lui Dumnezeu ca ne-a prilejuit aceasta sansa sa ne cunoastem aici ,ca intr-o familie nevazuta, dar parca reala. |
|
|