![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
As dori niste recomandari din partea parintilor cu privire la desenele animate pentru copii(ca sunt si pt adulti).
-cele de la Disney stim cu totii ca sunt cu mesaje subliminale la fiecare minut -cele de pe Minimax sunt cu vrajitorie si f multe magie -Tom&jerry- violenta si numai violenta(fetita mea a inceput a plange ca uite mami pisica cum face buba) Nu imi las copilul la tv uitat dar nici nu as vrea sa il tin intr-un clop de sticla asa ca as vrea sa pot alege ceea ce vede. Aveti vreo recomandare? Multumesc.
|
||||
|
||||
![]()
Miaunel&Bălănel, Mihaela, Lolek&Bolek.
Heidi, eventual Sindbad Marinalul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau cartea: Efectele micului ecran asupra mintii copilului http://www.librariasophia.ro/carti-E...--so-1978.html De ce să dai ceva otrăvitor copilului? Creierul copiilor care privesc la TV se atrofiază. Te las pe tine să alegi ceea ce consideri că e mai potrivit. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc pentru recomandari, cartea am citit-o si tocmai de aceea vreau sa fac o selactie la ce se uita copilul meu. nu are voie l atv pt ca nu avem un tv in casa dar de obicei, duminica are voie un pic de desene pe calculator si asta e motivul pt care am cerut recomandari.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
eu am gasit desenele rusesc masha si ursul http://tancabesti.ro/lukyan/index.ph...ingura-pagina/, pana acum e singurul care mi se pare in regula
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iertare. |
|
||||
|
||||
![]()
Mie imi placeau mult toate desenele animate, dar mai mult imi placeau povestile din carti, rostite de adulti sau citite de mine.
Desenele cu povestitorul Grimm - cred ca sunt pe Minimax - sunt foarte frumoase. Sailor Moon, Sylvester si Tweety, familia Flintstone, Simpsons, Addams sunt simpatice. Ah, si imi placea si desenul animat cu Mila, jucatoarea de volei - foarte educativ, se vorbea despre performanta, onestitate, munca, prietenie...
|
|||
|
|||
![]()
Fructisoarele - The Fruitties, ceva in sensul dorit de dvs. Dar daca tot ati adus vorba de desene, nu ma pot abtine sa nu spun ca noi ne-am uitat cu mare placere la desene animate, impreuna cu copiii (inca ne uitam). Acum ma uit la Phineas si Ferb.