![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Era vorba anterior de o postare cu titlul 25 de ani de la începerea revolutiei la Timisoara! Am facut cateva comentarii pe marginea ei.
|
|
||||
|
||||
![]()
Comentariul tău n-a vizat anunțul în sine, ci revoluția, de-aia zic. Ceea ce se putea face pe un topic referitor la revoluție. Care există, din câte îmi amintesc din anii trecuți.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da- la acel topic era cred ca mai potrivit! Imi cer scuze.
Din greseala când am introdus comentariul am tastat Flovs in loc de Florinvs la user-name si acum vad ca apar cu doua profile! Nu stiu cum sa sterg profilul Flovs! |
|
||||
|
||||
![]()
Încă ceva. Nu este permisă folosirea mai multor conturi de utilizator. A fost o problemă în anii trecuți și s-a interzis de către admin (nu știu dacă e prevăzut în regulament). Poate crea confuzii.
|
|
||||
|
||||
![]()
Scrie-i adminului un mesaj privat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc de sfat- nu stiu cine este administratorul forumului!
|
|
||||
|
||||
![]()
Poți să-i trimiți mesaj privat pe numele de utilizator „admin”. Sau în josul paginii forumului poți apăsa pe „contactați-ne”.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cvintetul „Anatoly“ va susține un concert de colinde și cântece de Crăciun la Centrul Cultural „Reduta“ din Brașov. Concertul va avea loc marți, 23 decembrie, la Sala „Reduta“, de la orele 17:00 și de la orele 19:30. Invitații din acest an sunt Alexandra Fitsși Adrian Munteanu.
Organizatorii evenimentului sunt Centrul Cultural „Reduta“, Asociația Culturală „Anatoly“ și Asociația „Libris cultural“. Biletele se găsescla Libraria „Șt. O. Iosif“ din Brașov și la Sala „Reduta“.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
stiri | dorinel78 | Stiri, actualitati, anunturi | 318 | 11.06.2014 16:16:17 |
Pe scurt din lume (stiri mai noi si mai vechi) | Laura19 | Stiri, actualitati, anunturi | 173 | 13.05.2014 06:46:57 |
Stiri, spectacole, evenimente culturale pentru cei din Bucuresti | glykys | Stiri, actualitati, anunturi | 160 | 05.04.2014 22:07:21 |
Baptistii stiu de dinainte ca o sa apara stiri indreptate impotriva BOR | metanoia2 | Generalitati | 13 | 23.11.2009 16:23:51 |
|