![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
On topic am scris aici in urma cu un an sau doi , domnule Ovidiu , iar dumneata mi-ai raspuns dupa doi ani , caci cele citate de dumneata la adresa mea erau postate cu muuult timp in urma , dorinta ta a fost doar de a readuce acest thread in actualitate , sau poate ai simtit nevoia de polemica , asa din senin !
Ti se pare normal sa-mi raspunzi dupa atataia ani la un subiect care pentru mine este incheiat , adica mi-am spus punctul de vedere , sau musai vrei sa facem discutii de dragul de a discuta ?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Last edited by ovidiu b.; 22.12.2014 at 23:44:19. |
|
|
||||
|
||||
|
Ovidiu , chiar nu-ti dai seama ca m-ai citat de doua ori cand ai redeschis acest thread inchis in 2011 ?
Chiar nu-ti dai seama ca m-ai citat de doua ori cu cele postate de mine in anul 2011 ? Chiar nu observi ca pe acest thread am fost mult mai on topic ca tine chiar din 2011 , cand am scris despre acest subiect aici ? Chiar nu sti cum functioneaza un Forum si nu ti-ai dat seama ca m-ai citat cu o idee postata in 2011 ? Eu zic sa nu te mai legi de luminite , ci sa simtim impreuna bucuria Nasterii Domnului , dupa o perioada de post binevenita de 40 de zile ! Domnul sa fie cu tine si cu noi toti ! Sarbatori fericite !
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
Cristi, se pare că nu ne înțelegem. Am văzut foarte bine data și numele userului, dar nu m-au interesat aceste aspecte. Am făcut un simplu comentariu on topic pe anumite idei: Moș Crăciu, brad, luminițe. Dacă nu găsești nici un folos în acele mesaje, ignoră-le, dar poate altcineva e interesat de a purta o discuție pe această temă (după cum se și vede) și nu de o polemică. Putea fi oricare alt user.
|
|
|
||||
|
||||
|
Da , sunt superbe si luminitele , si bradul si orice Mos darnic si bun !
Da , sunt toate superbe , iar cel ce le detesta si faureste o intreaga filozofie pe aceasta tema a luminitelor si bradului de Craciun , are o mare frustrare din copilarie si nu numai ! Da , mie imi plac si luminitele si bradul , caci credinta inca nu m-a scrantit , si nu m-a uratit intra tat ca sa ma deranjeze : un mos , o luminita si un bradulet ! Bucurati-va de : luminite , de bradulet , de zapada , de anotimpul asta unic si minunat , dar mai cu seama de Marea Sarbatoare a Nasterii Domnulu ! P.S : Ovidiu draga , tu nu te-ai spovedit si Impartasit ? Ce-i cu imima asta inghetata si mintea asta atat de ravasita de o simpla luminita si un amarat de bradulet ?
|
|||
|
|||
|
Sper că nu aștepți un răspuns, chiar nu are sens să dau apă la moară prejudecăților tale. Să fii sănătos.
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Nu-l stiu ei adultii, si tu ai pretentii de la copii? :)
Last edited by mirela.t; 23.12.2014 at 07:09:36. |
|
|
||||
|
||||
|
De pe site-ul "Jurnal Scotian" al părintelui Ioan Florin Florescu :
ziua când m-a uitat moș crăciun "cea mai frumoasă jucărie pe care mi-a adus-o moș crăciun a fost o mașinuță roșie cu baterii, care mergea înainte și înapoi. Nu mai știu exact când s-a întâmplat, cred că aveam vreo zece ani. Era o mașinuță tare faină, un sedan de poliție, avea girofar și i se deschideau portierele. Am găsit-o de dimineață sub brăduț, împreună cu celelalte daruri pe care le lăsase moșul pentru noi. M-am jucat cu ea toată ziua, iar seara am luat-o și am ieșit pe scara blocului, cu ceilalți copii, să ne lăudăm cu ce ne adusese moș crăciun. Când colo, o fetiță din bloc a venit cu o mașinuță de tablă pe care scria „salvarea”. Era o mașinuță simplă, pe care trebuia să o împingi cu mâna, și probabil foarte ieftină, dar pe mine m-a uluit faptul că pe ea scria „salvarea”, așa cum văzusem eu pe mașinile adevărate din oraș. Dar și fetiței i-a plăcut foarte mult mașinuța mea. Ne-am jucat noi cât ne-am jucat, apoi i-am propus să facem schimb. Ea a fost foarte încântată, a luat sedanul și a zbughit-o, iar eu m-am întors triumfător acasă cu salvarea. Când a văzut taică-meu ce-am făcut, s-a schimbat la față. Mi-a smuls salvarea din mână și, jap, o palmă. Păi eu dau banii pe jucării ca să le schimbi tu pe toate prostiile? Cu salvarea în mână, m-a luat de-o aripă și m-a tras până la apartamentul fetiței. A ieșit maică-sa, fetița se ițea după ea. Mă scuzați, doamnă, copii, ce să le faci, și-au schimbat jucăriile. I-a întins salvarea, aia s-a dus în casă și a venit cu sedanul. Apoi toată seara, stând eu singur și supărat în camera mea, mi-a venit să mor de rușine că anul ăla moșul nu mai venise ca de obicei și a trebuit să-mi cumpere taică-meu o mașinuță." http://ioanflorin.wordpress.com/ |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| cine este aproapele meu? | luminitarodina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 30 | 27.07.2016 12:28:12 |
| cine din voi este in Bruxelles? | TIBS | Generalitati | 9 | 17.06.2010 01:27:49 |
| cine este din iasi? | bogdan_222 | Calugarul | 0 | 14.05.2010 14:22:05 |
| Cine este responsabil? | eclat_de_lune | Generalitati | 1 | 07.11.2009 15:57:06 |
| Cine este cel mai puternic om? | amatyyy | Teologie si Stiinta | 29 | 16.09.2009 14:49:04 |
|
|