![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Chiar nu e amuzantă imaginea de mai sus; ea poate provoca un râs batjocoritor, doar. Însă nu este cu totul de neînțeles de ce cristirg, atât de supărat pe caricaturile la adresa creștinilor și a musulmanilor, caricaturizează el însuși, jignind un neam întreg de oameni.
Și nu, Barsaumas, asta nu înseamnă că trebuie să fim corecți politic, că nu avem voie să spunem, spre exemplu, că mulți dintre țigani fură. Noi nu învățăm de la occidentali cum să ne tratăm semenii, ci de la Hristos. |
|
||||
|
||||
![]()
Voi n-aveți sau n-ați avut niciodată un prieten țigan?
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am o fină cu astfel de origini, chiar dacă mai mici de 100% :-)
Și câte discuții nu am avut din cauza asta din partea familiei mele proprii și personale... Fetița e foarte drăguță, aș posta și poze, dar poate nu e înțelept. |
|
|||
|
|||
![]()
-a fost o gluma...
-normal ca sunt si tigani cinstiti -m-am saturat de identificarea asta prosteasca cu Charlie,isi pun unii si la avatar poza cu eu sunt Charlie, Last edited by cristirg; 15.01.2015 at 11:44:40. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, chiar asa, de ce nu-si pune nimeni cu Hristos sau cu vreun sfant martir??? Nu ca ne-am putea compara vreunul cu ei, insa macar ar fi un deziderat mai nobil...
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
De ce ideologia comunista a dat faliment ? Pentru ca din Roma antica se stia ca "adevarul este in vin", da' sovieticii l-au cautat 70 de ani in votca si de atata si nu l-au gasit! (Pavel Bechet)
|
|