![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Daca vei dori sa avertizezi, din cand in cand, cititorii ca apartin unui cult interzis (aspect pe care anterior l-am dezmintit) si ca aduc prejudicii celor doua religii - din punctul meu de vedere este ok. Este opinia ta, modul tau personal de a percepe ceea ce este corect. Iti accept libertatea de a ma percepe astfel, insa cu privire la argumentatiile care-ti sustin punctul de vedere voi face cateva observatii. Din punctul meu de vedere, pentru a intelege un principiu in profunzime, acesta trebuie privit si analizat din mai multe unghiuri. De asemenea, cred ca este binevenita o testare a terminologiei (pentru identificarea si eradicarea fixatiilor) si adaptata la experientele curente de zi cu zi. Fara acest efort, miezul principiului poate ramane ancorat intr-o zona abstracta a intelegerii. Principiul, in opinia mea, trebuie testat, rasucit si ciocanit pe toate partile. Interpretarea si reinterpretarea scripturilor a fost facuta in toate timpurile, si va fi facuta si de acum inainte. Dar nu pentru a "suplimenta" principiul ci pentru a-l clarifica, pentru a-l face practic, aplicabil la contextul si terminologiile prezentului. Ca ma percepi ca pe cineva care doreste sa minimalizeze invatatura budista si crestina, sau pe cineva care crede ca este mai destept decat inteleptii din vechime - este problema ta personala. Oricum, o revenire a ta pe forum nu poate decat sa ma bucure. Chiar si cu postari gen - "alerta de cod rosu".
Last edited by florin.oltean75; 30.01.2015 at 19:38:24. |
|
|
|||
|
|||
|
Topicul asta poate fi subiectul unei glume foarte bune care poate incepe cam asa :...2 budisti se certau pe un forum ortodox...sau un budist care credea ca e ...2 budisti ,se certa de unu singur pe un forum ortodox...
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu prea ne place sa radem de noi insine cu gura pana la urechi. Desi, uneori este atat de terapeutic.
|
||||
|
||||
|
Un budist ortodox și un budist ecumenist. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Numai eu mai lipsesc aici! :))
|
|
|