![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ma tot mir cata cecitate proasta poate exista in unii dintre concetatenii nostri !
Nu cred ca ortodoxia are ceva de-a face cu vreun partizanat pro-putin,decat in mintea bolnava a unora ! Cei care slavesc agresiunea rusa,ar trebui deportati in transnistria,deoarece se descalifica ca oameni si ca romani,fiind niste elemente ticaloase si tradatoare,demne de mila si pedeapsa ! |
|
|||
|
|||
![]()
Fa lista elementelor ticaloase care trebuiesc deportate si vino cu ea la semnat.
![]() Urata fauna s-a adunat in spatele atlantistilor. Fani ai maresalului si altii care vad antisemiti peste tot. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce mai latri sub steagul cauzei, ca sa placi stapanului... Ce specie cazuta suntem, ne place sa ne supunem... Last edited by Barsaumas; 11.02.2015 at 21:44:13. |
|
|||
|
|||
![]()
Iuliu, cred ca guardian vizualizeaza cu ochii deschisi cum ar lua el un picior de pat din vreo ghereta din strandul sportiv Guantanamo si ne-ar pocni in oo, apoi ne-ar deporta in Transnistria.
Mie mi-ar conveni in Transnistria; rusoaice frumoase, clima rece (nu suport caldura), slujbe ortodoxe necenzurate si lungi (adica Liturghii cam ca in Optina sau Athon, de 4-5 ore), etc. Fain. Iob tvoiu mati, Obama! |
|