Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.02.2015, 19:16:10
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit Cozile de topor ale Moscovei !!!

Ma tot mir cata cecitate proasta poate exista in unii dintre concetatenii nostri !

Nu cred ca ortodoxia are ceva de-a face cu vreun partizanat pro-putin,decat in mintea bolnava a unora !

Cei care slavesc agresiunea rusa,ar trebui deportati in transnistria,deoarece se descalifica ca oameni si ca romani,fiind niste elemente ticaloase si tradatoare,demne de mila si pedeapsa !
Reply With Quote
Vechi 11.02.2015, 21:17:40
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Fa lista elementelor ticaloase care trebuiesc deportate si vino cu ea la semnat.

Urata fauna s-a adunat in spatele atlantistilor. Fani ai maresalului si altii care vad antisemiti peste tot.
Reply With Quote
Vechi 11.02.2015, 21:31:59
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
Ma tot mir cata cecitate proasta poate exista in unii dintre concetatenii nostri !

Nu cred ca ortodoxia are ceva de-a face cu vreun partizanat pro-putin,decat in mintea bolnava a unora !

Cei care slavesc agresiunea rusa,ar trebui deportati in transnistria,deoarece se descalifica ca oameni si ca romani,fiind niste elemente ticaloase si tradatoare,demne de mila si pedeapsa !
Dar tu, ca om cum crezi ca esti, scriind acestea?
Ce mai latri sub steagul cauzei, ca sa placi stapanului...
Ce specie cazuta suntem, ne place sa ne supunem...

Last edited by Barsaumas; 11.02.2015 at 21:44:13.
Reply With Quote
Vechi 11.02.2015, 21:47:16
Barsaumas
Guest

Implicit

Iuliu, cred ca guardian vizualizeaza cu ochii deschisi cum ar lua el un picior de pat din vreo ghereta din strandul sportiv Guantanamo si ne-ar pocni in oo, apoi ne-ar deporta in Transnistria.
Mie mi-ar conveni in Transnistria; rusoaice frumoase, clima rece (nu suport caldura), slujbe ortodoxe necenzurate si lungi (adica Liturghii cam ca in Optina sau Athon, de 4-5 ore), etc.
Fain.
Iob tvoiu mati, Obama!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare