Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.02.2015, 22:40:37
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Nu se poate.
Dar cum e posibil?
Dumnezeu, care în urmă cu 5 capitole, la Ies™irea 20, spunea să nu-ți faci chip cioplit și nici un fel de asemănare a nici unui lucru din câte sunt în cer, sus, și din câte sunt pe pământ, jos, și din câte sunt în apele de sub pământ! acum cere chipuri cioplite ?
Si încă în mod expres cere.
Cere Dumnezeu cum să fie pozitionat›i, cum să aibe aripile întinse si cum si unde să aibe fetele îndreptate.
Uimitor.
Dar cum e posibil asa ceva?
E absurd, nu?
Înseamnă că ortodocii au dreptate s™i tot›i ceilalt›i, sunt mint›iti de draci.
Huh? Cum ai ajuns de la contradictia biblica de mai sus la concluzia in bold? Sunt curios de rationament, deoarece cred ca ai omis o mare parte din el.

Citat:
Uimitor.
Dar cum e posibil asa ceva?
E absurd, nu?
Înseamnă că ortodocșii au dreptate cu ICOANELE lor ș™i toț›i ceilalț›i, sunt mincinoși și sunt mint›iți de draci.
Tot, explica cum ai ajuns la aceasta concluzie. Vad ca ai evidentiat o contradictie in biblie, si dupa aceea spui ca ortodocsii, ignorand un verset si respectand alt verset, au "dreptate". Imi scapa ceva?

Citat:
Deci sunteț›i blestemați voi, toți penticostalii, baptiș™tii, adventiș™tii ș™i toți ceilalț›i protestanț›i.
Dar Hristos, ca ș™i noi, ortodocșii, vă iubim.

Vă rugăm nu mai staț›i în înșelarea demonilor, dracilor, a diavolului ș™i îngerilor lui (Matei 25, 41)
Ca altfel, rămâneti blestemați.

ȘI NU VĂ VEȚI MÂNTUI !

VĂ PROVOC LA CUVÂNT. LA RĂZBOI PRIN CUVÂNT.

Pace vouă.
Pacea Domnului Iisus, să fie cu voi.
Imi plac oximoroanele. Fac lectura mai interesanta.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare