![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Foarte posibil ca atunci cand se va declansa razboiul (poate, Doamne ajuta sa nu), orice opinie anti-NATO si fie si doar aparent pro-Rusia sa fie considerata un gest de tradare, propaganda inamica, etc.
Accesul la Internet mai mult ca sigur va fi restrictionat pentru a evita propagarea curentelor anti-razboi si anti-NATO si doar media oficiala de propaganda va fi tolerata. Sa vedeti cum o sa curga cu indemnuri patriotice de "a ne apara tara" de la cei care au bagat-o intr-un razboi in care nu avea ce sa caute.. Si cum vor fi romanii iarasi trimisi in Rusia sa-si lase oasele pe acolo sau in Siberia iar pe urma sa platim toti despagubiri de razboi cu ce resurse ne-au mai ramas ca industrie.. Pana atunci insa sa profitam de farama de libertate care ne-a mai ramas si sa spunem lucrurilor pe nume.
|
||||
|
||||
![]()
Din câte știu, în America a existat libertate de expresie împotriva politicii oficiale care a implicat SUA în războiul de Vietnam și în alte războaie, iar mai recent ei înșiși au făcut dezvăluiri și scandaluri privind terorismul CIA. Nu același lucru se poate spune despre Rusia. Și mă tem că riscul ca Rusia să reușească să destabilizeze și să fărâmițeze UE și, implicit, NATO, pentru ca apoi să se poată desfășura liniștită, este cel puțin la fel de mare ca riscul ca NATO să inițieze un război cu Rusia.
Deocamdată, însă, cred că suntem liberi să avem opinii și să le exprimăm. Rău este că s-ar putea să începem să ne suspectăm unii pe alții că am fi agenți – plătiți sau nu – ai uneia sau alteia dintre părți și că opiniile noastre nu sunt libere. De fapt, atâta vreme cât propaganda există, ea va avea și agenți, și unii poate chiar scriu pe aici. Dar cei care ne cunoaștem cât de cât trebuie să facem efortul de a înțelege cât de liber gândește interlocutorul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar ai putea macar sa citezi prin ce interventii Rusia a incercat sa destabilizeze UE. Probabil trebuie sa fi pus ceva in gazul care il livrau.. Citat:
Oricum nu e musai sa fii platit, poti fi lozincard fara argumente pana la absurd si fara sa fii platit, exista o explicatie mai simpla pentru asta: prostia.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Hau-hau-hau, pentru SRI latram, sub steagul stapanirii ne aglutinam!" De ce folosesc cuvantul "aglutinat" asa obsesiv? Simplu, pentru ca dispretuiesc multimile, mai ales cind sunt "animate" de cauze unice, indeosebi cauze straine lor. Oricum, daca il citesti pe Gustave Le Bon, si chiar empiric, vezi ca "masele" se poarta in unele imprejurari ca viermii Tubifex, care la pericol/stimul extern se comporta ca un unic organism supra-individual. (Cine are/a avut acvariu stie la ce ma refer). Ceea ce nu e demn de specia noastra. Btw, pentru mine, oamenii din structurile militar-informative si societatile secrete sunt animale. De ce? Pentru ca prin definitie, cind sunt in exercitiul functiunii (si ei sunt mai tot timpul astfel, ca de, sunt rasplatiti pe masura, sunt cainii din "Ferma animalelor" de Orwell, mereu agresivi pentru stapan, fie el om sau porc, si tot mai grasi) ei si-au vandut liberul arbitru. Care e una din definitiile umanitatii. Deci, un securist e doar o unealta: nu are ce argumente sa aduca, in afara de "Sa traiti, raportez executarea ordinului!". Ca sa fie clar: vorbesc de ORICE securist, inclusiv cei rusi. Toti, animale umanoide cu loialitate indusa. Last edited by Barsaumas; 19.02.2015 at 13:04:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() De asta radeam eu, minute in sir, cand ma incalzeam in bucatarie seara trecuta. Au pus "iarba" in gaz, marsavii! Cristi si Mihnea, sper ca nu ati uitat instructia folosirii elefantelului portabil cu apa. La arme, mama lor de rusnaci! Vin si eu cu voi! |
|
||||
|
||||
![]()
Gata, (m-)ați învins.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu ceda așa ușor.
Lasă-ți și tu datele de contact la sectorul 2. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Sau la „Doi și-un sfert”.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
spatia spatiala internationala ar fi in pericol si ambele parti ar pierde foarte mult.Ori statia spatiala internationala este doar o etapa in dezvoltarea de tehnologii spatiale pentru explorarea spatiului, cu scopul de a exploata resursele naturale de pe asteroizi si planete, precum si colonizarea spatiului. Prea multe ar fi in joc. |
|
|||
|
|||
![]()
E o gluma,da?