![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Alin B., 616, nu are legătură cu codul de bare, ci cu Codex Ephraemi Rescriptus, scrie chiar în articol. Acel codex, este rescriptus, adică rescris, adică e o copie eronată a Apocalipsei. Pentru a duce în eroare.
Dar după mintea multor "ortodocși", trebuie să-mi fac un control psihiatric, pentru că vă iubesc atât de mult. Și părintele Iustin Pârvu, trebuie să-și fi făcut controale psihiatrice, și Sfântul Paisie Aghioritul, și alții. Dumnezeu să vă ierte. Vă iert și eu, iertați-mă și voi. Vă doresc post cu măcar o picătură de har duhovnicesc, vă doresc să simțiți harul. Că atunci vă veți îndrăgosti de creștinismul empiric, al experienței. Atunci veți știi să discerneți duhurile, "căci nu toate sunt de la Dumnezeu", veți fi (pentru câteva momente), liberi, dar complet lucizi și conștienți, nu "stări harice" ale "duhului", ca la înșelații penticostali, ci harul adevărat. Măcar de Sfânta Înviere, să ne ajute Dumnezeu să (mai) simțim un strop de har. Unde doar în ortodoxie, poate fi simțit. Și nu poate fi cumpărat, sau imaginat că îl ai, cum mult s-a înșelat Simon Magul, primul eretic, în Biblie. Ori îl primești, pentru lacrimile și iubirea ta, ori nu (mă refer la har, nu la Sfântul Duh, pentru care trebuie să fi îndumnezeit, acolo-i altceva) TREZIȚI-VĂ !!! IUBIȚI !!! Cum iubesc copii mici, așa să iubiți. Căutați și veți găsi, cereți și vi se va da !!! Treziți-vă... Turmă mult iubită a lui Hristos, trezește-te, pentru Dumnezeu... Nu mai râdeți și opriți amuzamentele, plângi, turmă mică, plângeți păcatele... Nu avem nici un motiv de râs... Treziți-vă ! Iertați-mă și pomeniți-mă.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 01.03.2015 at 00:35:03. |
|