Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.03.2015, 12:39:24
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Totusi, dpdv ortodox, nu uitati ca multele biserici si alte comori de cult si arta de acolo au fost distruse de acest popor de cutitari, ciobani si mercenari, care raspunde la numele de albanezi. Retineti un lucru: grecii, sarbii, muntenegrenii, bulgarii, siriacii, coptii, armenii, gruzinii, si chiar o parte din arabi, dupa secole de ocupatie muslmana, inca au credinta neatinsa si sunt chiar cind scriu acestea, martiri pentru Hristos (aici vorbesc de siriaci, armeni si copti). Insa albanezii nu au avut nici o treaba, dupa moartea lui Skander-beg, sa devina musulmani en masse. Apoi au devenit mercenarii ba ai Sublimei Porti, ba ai Occidentului (de obicei ai Italiei). Ah, faptul ca o mica parte au devenit crestini catolici, si o si mai mica parte, au revenit/ramas ortodocsi, nu salveaza prea mult situatia.
Razbunarea nu face decat sa inrautateasca situatia. Nu stiu ce s-a intamplat in Serbia, dar o razbunare rareori este justificata. Focul nu se stinge cu mai mult foc.
Reply With Quote
Vechi 08.03.2015, 13:04:30
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Razbunarea nu face decat sa inrautateasca situatia. Nu stiu ce s-a intamplat in Serbia, dar o razbunare rareori este justificata. Focul nu se stinge cu mai mult foc.
Nu e vorba de razbunare; ma surprinde ca tocmai tu nu ai inteles. E vorba de aparare. Daca cineva incearca sa iti dea foc la casa, si sa iti treaca familia prin sabie, atunci il reduci la unanimated bodies, inainte sa ajungi tu asa. :) Simplu si logic.
Reply With Quote
Vechi 08.03.2015, 14:23:27
alex190
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Asta zic si eu.Din pacate, am intrat intr-o spirala a violentei in care doar Dumnezeu stie ce se va mai intampla.

Last edited by alex190; 09.03.2015 at 07:50:56.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare