Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.03.2015, 13:45:50
Barsaumas
Guest

Implicit

"Deci este om ca ceilalti oameni, nu persoana omeneasca".

M-ai spart, Capy. Nu te mai agita ca un Pepsi, fii negazos ca un Cappy Tempo, caci subiectul ne depaseste pe toti, in primul rind pe tine.
Afirmatia de sus e antologica, e buna de banc.
Am impresia ca acest subiect hipnotizeaza; si nu inteleg de ce; este complet aiurea sa faca mirenii "hristologie de amatori" (suna aiurea, stiu!), in conditiile in care acest subiect delicat a fost dezbatut definitiv in Biserica.
Capy, oamenii sunt sau nu persoane umane? Tu esti persoana umana? Da sau nu? Daca da sau nu, de ce?

Scuze ca revenii, dar afirmatia subliniata mai sus m-a facut sa rad aproape un sfert de ora.
Capy, eu zic sa iti intrebi duhovnicul ce plata poate lua cineva pentru smintirea in Post cu subiecte aiuristice.
Asta daca ai duhovnic, desigur. Si in cazul in care respecti autoritatea Sinodului. Ah, am uitat: sinodalii sunt niste ecumenisti care au semnat la Chambesy, si strica subtil prin pastorale cripto-eretice hristologia pe care o cunoaste poporul credincios, planuind sa ne uneasca cu coptii, nestorienii si eritreenii. Asta e mesajul ascuns al topicului, nu?
P. S. "Capy" vine cumva de la "capos"?
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare