![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Toti cei ,,plini de bani" au o seninatate tampa?:))) Nu as spune asta,mie mi-se par foarte stresati. Sunt convins ca ai o casa frumoasa,decenta si curata. Cand ajungi sub ceru liber te vizitez ca sa admiram stelele, chiar daca voi avea o privire usor tampa :)))
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Într-un fel, da. Pentru că nu-i același lucru să ai mulți bani și să fi plin de bani.
A avea mulți bani este moral neutru. Poți să-i folosești pentru caritate, pentru investiții care crează plusvaloare și locuri de muncă, poți să-i spargi la ruletă. Eiiii, dar când e omul plin de bani..... Se schimbă treaba. Fără serie, fără număr. Plin de bani, înseamnă că nu mai e loc de altceva. Dacă ești plin de ceva, înseamnă că ești gol de orice altceva, nu-i așa ? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ce te sperie cel mai mult la aceasta posibilitate?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Da, stiu, sunt o multime de sfinti care au trait in saracie voluntara. In timp ce altii au noroc de bani multi, nu vreau sa fiu eu pe sponci. Intre integrarea sociala si mantuire, fara rezerve, orice ar fi cu sufletul meu dupa moarte, o aleg pe prima. |
|
|
|||
|
|||
|
Dar suntem off-topic, man...
|
|
|
|||
|
|||
|
Da,ai dreptate, suntem in afara discutiei dar multumesc pt raspuns.Numai bine.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu prea ai sânge de martir, Alimoșule!
|
|||
|
|||
|
Poi in viata mea nu am pretins ca as avea sange de martir.
|
|
|