Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Homosexualitatea

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.04.2015, 16:52:41
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Legiune draga, tocmai voi aduceti ca argument neamestecul in intimitatea unei relatii. Si acum ma intrebi pe mine:
1. sa condamn un cuplu hetero pentru ca nu doresc sa procreeze
2. sa le desfac casatoria.
Nu, eu iti spun sa iti duci argumentul pana la capat:

1. Spuneti ca homosexualii nu ar trebui sa se casatoreasca, pentru ca nu pot avea copii. Deci din cauza asta, e OK sa li se refuze un drept legal, pe care heterosexualii il au. Cu toate ca imposibilitatea de a procrea e una biologica, nu tine de alegere.
2. In acelasi timp, nu aveti nici o problema cu cuplurile heterosexuale care se casatoresc, pot avea copii, dar aleg sa nu o faca. Ei au dreptul legal de a se casatori.

Deci abilitatea de a procrea e un criteriu fals. Daca v-ar interesa asta, ati impune-o celor care chiar pot face copii, nu ati folosi-o ca argument contra celor care nu pot, biologic, sa aiba copii.

Citat:
In acest mod si eu as putea sa decid: daca tu ai hotarat acum sa devii pidoznic, atunci haide sa-i despartim pe parintii tai ca au dat nastere unui asemenea copil antisocial. ce zici?
Nu are nici o legatura cu ce am zis eu. In plus, nimeni nu alege sa fie homosexual. Si homosexualitatea nu are legatura cu a fi antisocial. Daca vrei sa cunosti antisociali, mergi la manastire.
Dar nah, asta se intampla cand te informezi din dogma, si nu din stiinta.

Citat:
Insa faptul ca cei doi casataoriti hetero aleg cu buna stiinta sa nu procreeze, acesta este PACAT!
Dogmatic vorbind, da. La fel cum a fi homosexual e pacat. Dar unii au voie sa se casatoreasca in ciuda faptului ca pacatuiesc, iar ailalti nu, exact pentru ca pacatuiesc. Dublu standard.

Citat:
Si una din realitatile obiective stringente in Europa e ca in 2050 musulmanii vor deveni majoritari!!! In 2050, peste 35 de ani! Tu cati ani vei avea in 2050? Stii ce le fac musulmanii pidoznicilor? Nu cred ca vrei sa stii!
Ce legatura are asta cu discutia asta?

Citat:
Asa e, dar faptul ca Judecata intarzie sa apara nu inseamna ca nu va veni NICIODATA. Si faptul ca va veni cu intarziere nu inseamna ca faptele noastre vor fi prescrise pentru ca au trecut 10 ani de la savarsirea lor.
Daca tu vrei sa iti traiesti viata cu frica unei judecati ceresti, e problema ta si alegerea ta. Daca ai o dogma sau o doctrina, tine-o acasa. Ea nu are ce cauta in legile unui stat, si cu atat mai putin ar trebui folosita pentru a crea sau mentine legi care discrimineaza.

Citat:
Poate ca esti un om bun, ii aperi din altruism, dar eu sunt tata a 3 copii si nu vreau sa-mi vad copiii crescand in mocirla.
Eu am doi. Si ideea mea de mocirla e o tara unde oamenii sunt discriminati pe baza de religie (sau lipsa ei), orientare sexuala, culoare a pielii, etc. Asta este o mocirla, nu unde niste oameni cu care eu nu am nici in clin nici in maneca au dreptul legal de a se casatori cu cine vor ei.

Ia zi: ce o sa faci daca unul din copiii tai vine la tine peste cativa ani si te anunta ca a gay? Si ca din cauza tarii astea pline de oameni ca tine, va pleca in alta parte, pentru a fi fericit?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.

Thread Tools
Moduri de afișare