![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
E metal nordic, frate. E o muzica frumoasa si deseori cu texte si linie melodica minunate.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand aveam 18 ani ma incanta o melodie ca asta de exemplu : https://www.youtube.com/watch?v=woe_4gkS4XU Ale tale sunt mai urate ca ale Corinushei. Si ea e cu Xena Soundtrack. :) |
|
|||
|
|||
![]()
Bine, fiecare muzica isi are timpul ei. Metalul e frumos cand ai 20 de ani.
Cand mai cresti intelegi ca e pierdere de timp si iti vezi de alte lucruri. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si da, ascult absolut orice, in afara, evident, de manele. :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Li s-a dat cate un rol de soprana fetelor si imediat ne-am trezit ca devin soliste. Uite asa patesti daca nu le lasi sa-si vada de cratita. Deci ai putea spune ca asculti orice in afara de manele si metal. ![]() Ce parere ai de Xena Sountrack ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai dreptate, mare dreptate cu cratita, in general. :)) |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cata rautate si tu si Iuliu!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e misoginism. Pur si simplu nu am auzit niciodata o femeie sau o trupa de metal formata din femei care sa sune cat de cat intr-un fel. Pe timpul meu exista Militia Metalului, daca mai exista ar trebui sa le amendeze, nu sa le lase sa ne chinuie cu asa muzica. :)
https://www.youtube.com/watch?v=KlxEejhHfr8 |
![]() |
Tags |
muzica |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Muzica | Patrie si Credinta | Spiritualitatea ortodoxa | 4 | 12.03.2017 00:12:54 |
Muzica | elena20 | Generalitati | 20 | 09.12.2013 21:50:52 |
Muzica | tudor2012 | Muzica Bisericeasca | 40 | 12.07.2011 19:51:20 |
muzica | petrubarko | Generalitati | 3 | 23.12.2008 02:50:24 |
|