![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
2.50%, dar e ff bine; am specificat ca rochi fost 500lei? A fost practic cumparata, dar am dus-o inapoi tipei care mi-a modificat-o, in caz ca o vrea si altcineva, sa o vanda sau a o inchirieze mai departe; eu oricum nu aveam ce face cu ea; era pacat de a sa stea in dulap sa se ingalbeneasca de vreme; mi-am pastrat doar voalul. 3. Sincer, restaurantele fitzoase sunt overrated; poti manca mult mai bine si mai gustos la un restaurant care nu e de fitze, atat doar ca nu platesti in plus si numele si faima restaurantului. Eu de acest restaurant am fost el mai multumita din cate am fost (ca m umblat la o gramada de nunti in ultimii 5-6 ani - suficient cat sa stiu 98% din restaurantele din oras) Citat:
Noi ne-am fi casatorit de mult, dar parintii s-au opus vehement ca cica "suntem prea tineri". Intr-un final dupa ce am terminat si eu facultatea, nu s-au mai opus nici ai mei sa ne casatorim (la ei separe ca era ideea saimi termin falcultatea, ca altfel n-o mai termin niciodata). editare: Citat:
Chiar ca la pompe funebre au niste preturi de te ingrozesti, si preturile difera nesemnificativ de la o firma la alta.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. Last edited by Corinusha; 23.04.2015 at 15:13:13. |
|
|