Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.04.2015, 20:59:05
gabryelle2503
Guest

Implicit

Mihnea Dragomir, va multumesc frumos pentru rabdarea cu care mi-ati citit randurile si pentru mesajul punctual pe care mi l-ati scris.

Stim ca am gresit cand i-am platit creditele, dar cand tata a vrut sa aiba o discutie cu ea, sora mea l-a amenintat cu 'si ce vrei sa fac, sa ma spanzur?' Tatal meu, ca orice tata care isi iubeste copilul a fost pur si simplu 'terminat' de fraza aceasta si nu a mai fost in stare sa ii zica nimic. Avem si noi speranta ca se va intoarce candva ca si fiul risipitor, si o sa o primim, si o sa fim bucurosi ca se intoarce - numai sa nu fie un cerc vicios si sa se intoarca o vreme dupa care iarasi sa revina la acele apucaturi.

Cat despre traitul in pacat cu un barbat, sora mea a fost la un preot si cand acesta i-a spus ca ar fi bine sa se lepede de pacatul curviei macar o perioada cat sa se poata impartasii si sa nu isi respinga familia pentru acel barbat, ea l-a luat in deradere. A venit si a povestit cum preotul acela traieste in alte timpuri, ca acum toata lumea are relatii intime fara sa fie casatoriti, si ca prietenul ei e totul pentru ea si nu o sa renunte la el pentru nimic in lume.

Eu am luat decizia sa nu ii mai ofer suport financiar (acum locuim inca impreuna, si eu platesc toate cheltuielile, insa dupa ce o sa ma casatoresc o sa ma mut la casa mea cu viitorul meu sot si nu o sa ii mai platesc ei nimic). Si poate atunci, va fi momentul despre care aminteati: cand va manca roscove si va pazii porcii acelui barbat, si se va trezi la realitate.

Va multumesc incaodata pentru mesaj. Doamne ajuta!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare