![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai fost indoctrinat. Asta cu procentul constant de homosexuali e o aberatie. Gandeste-te ca in Grecia antica multi erau homosexuali/bisexuali, doar pentru ca asa era normal in acea societate.
|
|
|||
|
|||
![]()
Una este "explorarea", altul este faptul ca, instinctual, creierul homosexualilor (nu heterosexualii care exploreaza) raspunde diferit cand se uita la o persoana de sex opus fata de creierul heterosexualilor. Cum nimeni nu te poate face pe tine homosexual, asa nu poti sa faci un homosexual heterosexual.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta nu demonstreaza ca s-a nascut drogat sau ca trebuie sa ramana asa pe viata pentru ca o schimbare este imposibila. Inghiti prea multe pe nemestecate.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 29.04.2015 at 19:41:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poti sa devi homosexual? Nu cred. (am batut in lemn, nu-ti face griji) |
|
|||
|
|||
![]()
Apai e bun, esti (ne) credincios tare..
Eu cunosc vreo 2-3 cazuri care infirma "credinta" ta. Oamenii nu aveau "orientare homosexuala" au devnit in niste circumstante, in 2 din ele factorul principal fiind dependenta acuta de sex.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 29.04.2015 at 20:22:12. |
|
|||
|
|||
![]()
Asta doar daca ai ideea preconceputa si falsa ca este o tulburare strict hormonala.
|
|||
|
|||
![]()
Spune-le asta alora sodomizati in puscarii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Evident, n-ai inteles cum se pune problema.