Citat:
În prealabil postat de Catalin79
Problema este ca eu sunt singur la parinti si inca de mic am fost rasfatat de ei si de bunici mei primind tot felul de lucruri, cateodata le primeam si fara sa le merit si acum le primesc la fel (adica fara rezultate bune la scoala), si chiar am senzatia asta ciudata ca merit mai mult, de exemplu acum am primit un telefon de la unchiul meu si nu mi-a placut pentru ca nu era mai ''performant'' asa ca am luat altul mai scump si am intrat in starea aceasta de confort si deaia imi este, pentru ca eu sunt o persoana slaba duhovniceste, foarte slaba si incet incet incept sa ma gandesc ca atunci cand cresc mi-as putea lua o vila cu multe camere, mai multe masini si eu nu vreau asta delooc, si de asta ma feresc eu, asta este egoismul cu care ma lupt. Eu vreau din ce in ce mai mult.
|
Ia legatura cu un duhovnic si cauta sa te intaresti duhovniceste. Poti sa postesti, si sa te rogi, poti sa mai faci si milostenie, poti sa faci fapte bune. Toate acestea sunt daruri ale tale pe care nu ti le va lua nimeni in afara de pacatul mandriei. Daca te mandresti, le pierzi pe toate.