![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In privinta mantuirii, eu pur si simplu cred cu tarie ca doar Dumnezeu va judeca asta; nu spun ca ortodoxia este singura mantuitoare, nici catolicismul, nici nimic. Dumnezeu e singurul care are cu adevarat puterea sa ne judece in functie de criteriile Lui, criterii pe care noi, sigur nu le stim, nu pe toate. Citat:
Cat timp is tin intimitatea acasa, eu nu am nici o probleme. Acelasi lucru si cu heterosexualii; ca timp intimitatea s-o tin acasa, e in regula. Ca doar vedem si destule cupluri hererosexuale care se expun prin public (si nu ma refer la un sarut nevinovat). Si cu ei am o problema, la fe cum am si cu homosexualii care fac acelasi lucru. Suntem oameni, nu animale; intimitatea tine de...intimitate, nu e de expus pe strada sau in vazul tuturor. Eu sunt de acord cu acele acorduri civile intre homosexuali si la drteptul lor de a adopta; asa cum are un heterosexual acest drept, nu vad de ce nu l-ar alea s un homosexual. Citat:
Citat:
Apoi sunt ceilalti, opusul astora de care vorbeam mai sus; oameni buni, iubitori de alti oameni, care ajuta zi si noapte, care folosesc donatiile pentru scopuri cu adevarat importante, care se intereseaza de soarta celor din jurul lui. Pacat insa ca-s asa de putini, iar in orase mari sunt aproape inexistenti.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Uite, eu accept (și în același timp mă crucesc) că tu ești de acord ca, atunci când vei fi mămica unui băiat și vei muri, să îți adopte doi homosexuali băiatul și să ți-l crească ei. Urmînd ca fiul tău să devină și el homosexual și să aibă aceleași drepturi civile de a se bucura în întregime de dragostea cu un alt homosexual. Adică să facă sex anal și oral și să se căsătorească cu un alt fiu al unei alte mame. Eventual să își vopsească părul, să își pună țâțe de plastic, să se rujeze, să se mângâie pe fese cu un alt homosexual etc. etc. Iar când fiul tău va fi întrebat: cum ai ajuns omule în halul ăsta?, el să scoată pancarta pe care scrie: "Și noi avem drepturi!" sau "Și noi suntem oameni!" sau "Hai să ne pupăm dulcic, bătrâne!" și, la sfârșit de tot, să deruleze bannerul pe care scrie, cu un cuvânt cărora multora n-or să-i priceapă înțelesul concret: "Mulțumesc, mamă, pentru că m-ai iubit! Nepoțeii tăi te salută!". Accept că tu ești de acord cu asta, deși nu-ți doresc scenariul ăsta nici ție nici băiatului tău. Dar tu poți accepta că noi creștinii nu suntem de acord cu adopția copiilor de către homosexuali? Last edited by Ioan_Cezar; 27.05.2015 at 19:13:22. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
ps: o pauză nu ți-ar strica Last edited by ovidiu b.; 27.05.2015 at 15:39:54. |
|
|
||||
|
||||
|
Păi bine măi Ovidiu, și tu mă? Și tu?
O discriminezi?
|
|||
|
|||
|
Corinusha, nu te supara, dar ai facut-o lata. Sau si tu stii de dosarul electronic de care se va tine seama cand suboamenii din conducere vor decreta stare de asediu/razboi, si, cf. "verba volant, scripta manent", scrii si tu ce e corect politic?! Si asta inca ar fi bine, mult mai bine decat sa fi scris monstruozitatea aceea din convingere.
Last edited by Barsaumas; 28.05.2015 at 08:56:01. |
|
|
||||
|
||||
|
Treci și tu la loc.
|
|||
|
|||
|
Contrar opinii majoritatii, nu, daca un copil este crescut de un cuplu homosexual, nu va fi si el homosexual. Se poate vedea asta in tarile in care aceste adoptii sunt legale.
Iar copilul crescut de doua mame probabil are aceleasi experiente neplacute ca si cand ar fi crescut de o mama singura. Nu inteleg cum a fost deviat subiectul...daaar... ne intoarcem la el? Last edited by abaaaabbbb63; 27.05.2015 at 20:58:36. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Da, mai, sa face tot ce ai scris tu mai sus. E viata lor, nu a mea, nu a ta. oi nu suntem absolut nimeni; nu avem de ce sa le luam dreptul asta. Uite ca in tara asta nu existati doar voi crestinii. Exista si oameni pe care voi ii considerati oricum, numai normali nu. Dar e problema voastra; nu a lor. Ei tot au dreptul sa traiasca impreuna, sa se casatoreasca daca vor si sa adopte copii. Sunt la fel de oameni cum esti si tu. Nu-s alte creaturi. Citat:
Tu te bagi ca sa ce?! Citat:
Nu e vorba de corect politic. E vorba ca am scris-o din convingere. Si am motivele mele de ce sa am convingerea asta, mai ales cea legata de adoptii. Spre deosebire de majoritatea, eu chiar stiu cum e sa traiesti intr-un orfelinat; daca treceati si voi prin experienta asta, poate intelegeati. Citat:
Si totusi, propun sa se revina la subiectul initial, ca nu eu am deraiat pana aici; eu am continuat doar ce au inceput altii. Daca mai vreti ceva pe subiectul gay & co., deschideti subiect. Eu aici nu mai discut despre asta; ca nu asta e subiectul forumului.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|
||||
|
||||
|
Eu mă bag pentru că sunt în intimitatea mea. Probleme? Nu cumva mă discriminezi?
|
|||
|
|||
|
Corina, aia "2 tati" NU sunt barbati umani. Unul e cica barbat, strict tehnic, iar celalalt e...nu stiu ce &%&-(+%##@#*"^√√°.
Eu am "ideea fixa" ca Ha-Shem Elohim a creat omul barbat si femeie. Punct. Oricine vrea sau gandeste altceva e sub influenta lui Darth Antitheos. Stii cine, adica... (Faza cu Darth a vrut sa fie o poezie din partea mea, mai ales fiindca zilele astea joc SWTOR). |
|
|