![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
medici care sa merite acest nume, si nu doar strict profesional, sunt din ce in ce mai putini. Cunosc o patroana de laborator, pentru care pacientii sunt "idiotii de pacienti" si angajatele bioloage&biochimiste "proastele din laborator".
Reificarea, aceste e marele pericol al societatii dictaturii banului, dupa cum bine a scris Ioan Petru Culianu, odihneasca-l Dumnezeu cu dreptii! Unii ca Mihnea si Zaharia sunt rara avis. Adica oameni care iau in serios modelul apostolului Luca. |
|
|
|||
|
|||
|
Doctor Alexandru Pesamosca
|
|
|
|||
|
|||
|
Corect, frate, sa il treaca Domnul printre sfintii Sai. Problema e: cati ii calca pe urme acum si care este amploarea sociala actuala a unui asa spirit cu adevarat hipocratic?
Last edited by Vitiate; 28.06.2015 at 14:12:22. |
|
|
||||
|
||||
|
Medicul meu de familie...
Sunt mulți, slavă Domnului!
|
|||
|
|||
|
Sunt multi doctori care pleaca voluntari in zone de conflict sau in zone cu grave probleme medicale. Si la noi in RO cred ca sunt destui doctori buni si dedicati crezului meseriei lor. Insa se vorbeste rar despre ei.
|
|
|