Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.06.2015, 10:52:19
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
barbatul e scutit...femeia e de vina; ce, doar n-or pica saraci barbati e vina pentru eva, nu? Noi femeile ii ispitim, daca cumva ne permitem sa purtam un maieu cu bretele (fara maneci) sau daca cumva avem indrazneala sa purtam un top fara bretele sau o rochie cu 5 cm mai scurta decat permite gandul anumitor oameni.

Pai probelma e ca vez tu obiecte sexuale la tot pasul, chiar si acolo unde e cazul. Pot sa ma imbrac cum vreau ei fara a fiu nici un obiect sexual al nimanui. Sau e, crezi ca daca port un top fara bretele, o sa fiu obiectul sexual al cuiva sau cum?!
Uite ca eu ma epilez si ma pensez si uneori ma machez, dar nu pentru a cersi tentie, pentru ca nu am nevoie; nu maintereseaza atentia altora, daca prefer sa ma simt eu bine cu mine, nu sa stau la cheremul celor care ma juecapentru asta (culmea, ca nu barbatii ma judeca in cele mai multecazuri, ci tocmai...femeile. Ma intreb oare de ce?!).
Nu are nici o importanta daca frecventez sau nu biserica; e vorba de decent/indecent, de obiecte sexuale, de imbracaminte.
spune-mi te rog ce gandesc cele ca mine (ca sta ai vrut de fpt sa spui, nu?). Lumineaza-ma, te rog.

Daca barbatii au fost invatati asa, asta nu inseamna ca noi trebuie sa ne imbracam in saci, sa in chestii pana in pamant s in menecu de 2 metri lungime.
Pai eu nu prea imi da seama ce inseamna pentru tine haine cu curve. Ca eu prin haine de curve vad niste pantaloni pana-n fund (scuzati expresia) si o chestie cu decolteul pana la buric cu sanii revarsati pe-afara. Tu poate vezi altceva drept hain de curve, altii poate vad altceva si asa mai departe.
Si da, am pretentia sa fiu respectata indiferent cu ce ma imbrac, atata timp cat si eu ii respect pe cei e la care am aceasta pretentie.

Pai daca tipa a iesit de la sala si intrat la cmparaturi, trebui neaparat sa se schimbe doar ca sa nu fie agresata? Pai cu ce drept e agresata sexual?! Cu nici un drept. Cat timp nu era imbracata in ceva ilegal (a.k.a. dezbracata), are tot dreptul sa ceara protectia politiei in caz de agresiune sexuala. Si nici macar nu era imbracata cine stie cat de "ca o prostituiata".
Dar nah, e usor sa arunci cu noroi in cei care seimbraca diferit de tine; mai ales daca ceia primesc cumva si atentie, chiar daca nu o cer; se pare ca pe voi, astea mega decente, va deranjeaza; altfel nu cred ca ati fi atat de vehemente.

Ce poate sa transmita niste sprancene simetrice? Hai ca-s curioasa (si nu ma refer la chestiile alea ca o dunga, sau mai rau, dungile facute cu creion sau cine stie ce; ma refer la o pereche e sprancene frumos aranjate, grosime medie, dar aranjate, fara fire pe langa).

ps: de ce nu apar mesajele citate?!
Stii cumva cum arat? iti imaginezi ca sunt cumva Baba Dochia si de o uratenie cumplita?
Primesc destula atentie si asa"mega-decenta"ca sa folosesc termenul tau fara a purta topuri fara bretele ,sprancene simetrice si alte prostii inutile!
Am pretentia ca sa fiu observata si complimentata si pt altceva decat pt niste bucati de carne,pt care nu am facut nimic in mod special.
Am atatea interese,hobbiuri ,citesc foarte mult,lumea asta este prea vasta si interesanta ,ne ofera foarte mult de observat si experimentat;nu as vrea sa pierd vremea vreo 3 ore cu ondulatul parului,cu machiajul si topul cu volane.
Asta este prea usor,o poate face oricine.
Mie imi plac lucrurile grele,am pretentii mai mari de la mine si le-am avut intotdeauna.
Mai greu este sa fi increzatoare ca unicitatea ta si felul original de a fi te face foarte interesanta si atragatoare, nu neaparat hainele care te dezbraca si picturi pe fata.

Acum chiar ca ar fi culmea sa ma imbrac si sa ma machiez pt femei :D
Daca eu nu o fac pt barbati,cum as putea s-o fac pt femei?
Stiu,din proprie experienta ca le scot din minti cu atitudinea mea increzatoare umbland nemachiata ,dar asta este !
Intradevar,am tupeul sa ies pe strada eu insami .
Stiu ca asta le irita nemaipomenit pe cele nesigure pe ele;cum de indraznesc eu sa fiu comfortabila cu mine insami,nemachiata,fara sprancene simetrice ,piele bronzata si fusta mulata?Curata nebunie si nesimtire!!
Ele atata au lucrat sa gaseasca o cale sa se placa pe ele insele si vin eu care ma plac asa fara retusuri fizice...mvaaaiii!!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mandria si altele Tina06 Pocainta 17 27.05.2015 02:34:10
haine călugărești myself00 Generalitati 10 04.09.2013 12:26:02
Despre Arthos, tarnoseala si altele mirela.t Despre Biserica Ortodoxa in general 9 25.07.2012 23:16:23
Boscoane, farmece si altele cer_indurare Slujba inmormantarii 3 07.07.2010 02:49:36
adulare, pareri de sine si altele.. grecu Preotul 5 11.10.2006 11:58:09