Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Homosexualitatea
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.06.2015, 21:01:59
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Petre Apetrei Vezi mesajul

3. Atât articolul citat cât și studiul despre care este vorba în articol insistă asupra cauzelor depresiilor și anxietăților membrilor LGBT: stigmatizarea și discriminarea. Sunt zeci, dacă nu cumva sute, de studii care demonstrează impactul negativ al stigmatizării și discriminării minorităților sexuale asupra sănătății lor, în special în cazul adolescenților și tinerilor. Unele biserici creștine și unii credincioși depun eforturi considerabile pentru a aduce măcar o parte din iad asupra membrilor LGBT prin stigmatizarea și discriminarea lor.

Homofobia îmbolnăvește, nu homosexualitatea.
Alta marota sustinuta de (unii) homosexuali. Nu din cauza homofobiei au omucideri, sinucideri, depresii si alte probleme grave homosexualii. Ci insasi homosexualitatea este cauza spirituala a acestor probleme. E suficient sa compari procentul de homosexuali cu depresii fata de cel al crestinilor practicanti cu depresii. Intr-o lume in care homofobia nu se vede nicaieri, in schimb cristianofobia se vede la tot pasul.

In ceea ce priveste crestini persecutati fiindca si-au spus parerea despre homosexualitate, dureaza doua minute sa te informezi de pe google. De exemplu.

Acuma, hai sa facem invers. Treci tu si cauta-mi pe google exemple de homosexuali persecutati fiindca si-au spus parerea despre crestinism.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 29.06.2015, 21:15:37
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
In ceea ce priveste crestini persecutati fiindca si-au spus parerea despre homosexualitate, dureaza doua minute sa te informezi de pe google. De exemplu.
Cica s-a rezolvat si nu-i persecutie, ca nu i-a omorat nimeni. El vrea exemple de oameni bagati la parnaie sau ucisi, astea cu oameni hartuiti nu-s de ajuns.
Daca-i dai exemple de oameni bagati la parnaie sau amendati o sa-ti spuna ca bine le-au facut pentru ca discriminau sau erau homofobi. Si tot asa. Ca da-l in colo de " congress shall make no law ....prohibiting the free exercise ", sigur, ai dreptul sa-ti practici religia dar iti spunem noi unde, cum si cand.
Reply With Quote
Vechi 20.07.2015, 18:03:38
Mihnea Dragomir's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Daca-i dai exemple de oameni bagati la parnaie sau amendati o sa-ti spuna ca bine le-au facut pentru ca discriminau sau erau homofobi. Si tot asa. Ca da-l in colo de " congress shall make no law ....prohibiting the free exercise ", sigur, ai dreptul sa-ti practici religia dar iti spunem noi unde, cum si cand.
Iata, aici, exemplu adus cu posta de azi: Pastor bagat la parnaie un an cu executare fiindca a refuzat sa-i "casatoreasca" pe sodomiti:
http://nbc.com.co/christian-pastor-i...ry-gay-couple/

Contine si discursul penibil al lesbiencei care-i reprezinta pe acesti scarbosi.

A naga valul de represiune, a nega cristianofobia patenta din zilele noastre, in care statele interzic crucile, la concurenta cu homosexualii care dau foc la biserici, inseamna sa nu vrei sa fii informat.

www.catehism.com
Reply With Quote
Vechi 20.07.2015, 18:50:53
Senior Member

Implicit

Citat:
Iata, aici, exemplu adus cu posta de azi: Pastor bagat la parnaie un an cu executare fiindca a refuzat sa-i "casatoreasca" pe sodomiti:
http://nbc.com.co/christian-pastor-i...ry-gay-couple/

Contine si discursul penibil al lesbiencei care-i reprezinta pe acesti scarbosi.

A naga valul de represiune, a nega cristianofobia patenta din zilele noastre, in care statele interzic crucile, la concurenta cu homosexualii care dau foc la biserici, inseamna sa nu vrei sa fii informat.
S-ar putea sa fie falsa stirea respectiva.
Reply With Quote
Vechi 20.07.2015, 20:47:03
Mihnea Dragomir's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
S-ar putea sa fie falsa stirea respectiva.
Normal. Toate stirile despre crestinofobie sunt false. Adevarate sunt numai stirile despre cat de mult statele ii persecuta pe saracii pederasti discriminati.

www.catehism.com
Reply With Quote
Vechi 20.07.2015, 21:04:15
Senior Member

Implicit

Citat:
Normal. Toate stirile despre crestinofobie sunt false. Adevarate sunt numai stirile despre cat de mult statele ii persecuta pe saracii pederasti discriminati.
Nu am spus asta, chiar cred ca exista o persecutie programata asupra crestinilor. Am spus doar ca in cazul asta s-ar putea sa avem de-a face cu o stire falsa pentru ca am cautat pe internet detalii.
Dupa cum vedeti site-ul de pe care postati stirea nu este nbc.com, ci nbc.com.co. Oricum nu am incredere nici in ala .com, pentru ca este un post de propaganda guvernamentala, dar nu pot avea incredere nici in celalalt de vreme ce e si mai neserios.
Reply With Quote
Vechi 20.07.2015, 23:25:34
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Fake:

http://m.snopes.com/pastor-jailed-gay-marriage/

http://www.thatsfake.com/was-a-vermo...wo-gay-people/

True:

Is Jail Time Next? Kentucky Clerk Sued for Refusing to Issue Gay Marriage License

http://www.charismanews.com/us/50513...rriage-license
Vechi 30.06.2015, 22:19:56
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Implicit

Citat:
Intr-o lume in care homofobia nu se vede nicaieri.....

Acuma, hai sa facem invers. Treci tu si cauta-mi pe google exemple de homosexuali persecutati fiindca si-au spus parerea despre crestinism.
Haideți să fim serioși. Homofobia se vede cam la tot pasul.

Pe de altă parte, putem găsi pe google exemple nenumărate de homosexuali persecutați nu pentru că și-au spus sau nu părerea despre ceva, inclusiv despre creștinism, ci pentru simplul motiv că sunt homosexuali.

Asta, doar ca să fim corecți. A nu se înțelege că susțin în vreun fel homosexualitatea, dimpotrivă, d.p.d.v. obiectiv și subiectiv îmi repugnă, dar mai mult îmi repugnă neadevărul.
Reply With Quote
Vechi 30.06.2015, 22:37:52
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Păi dacă-s deranjați de persecuții, să renunțe la viciu. Simplu.
Reply With Quote
Vechi 30.06.2015, 22:48:23
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Păi dacă-s deranjați de persecuții, să renunțe la viciu. Simplu.
Corect. Asta-i o logică de genul "mă, te leg de masă și te bat până te faci cuminte".

Nu asta era discuția. Ideea este că nu trebuie nici persecutați, nici demonizați.

Vreți "căsătorie" ? Valea, nu primiți, pentru că altceva înseamnă căsătoria decât ceea ce cereți voi.

Vreți drepturi egale ? Păi aveți: toată lumea are dreptul să se căsătorească - bărbat cu femeie.

Vreți să vă _________________, aveți dreptul, în privat, fără expunere publică.

Vreți să vă împărtășiți în Biserică ? Aveți dreptul, la fel cu noi toți, atâta timp cât respectați regulile Bisericii.

Vreți să vă expuneți pe stradă, cu cercei în urechi, ciorapi de plasă, fuste și tocuri ? Aveți dreptul, dar așa cum dacă eu, care sunt heterosexual, aș fi luat la mișto dacă aș apărea în fustă, așa veți fi și voi.

Chestia e simplă - aceleași reguli pentru toți.

Last edited by GMihai; 30.06.2015 at 22:50:37.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce urati homosexualitatea? Gast84 Homosexualitatea 92 14.09.2011 15:37:14
Homosexualitatea in viitor SylverCheetah53 Homosexualitatea 41 29.07.2010 11:28:09
Homosexualitatea NTatiana Intrebari utilizatori 5 10.03.2010 21:23:56