![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Faptul ca tu crezi ca ma laud, probabil se trage de la faptul ca intarzii sa faci ortodoxie practica. Pai in parohia mea, cunosc oameni (batrani dar si femei tinere care poarta batic) pt care nici nu sunt vrednic sa-i privesc in ochi sau sa le vorbesc.Deci acei oameni sunt practic cu un picior in Rai, dar ei nu realizeaza.(ce inseamna smerenia, ei nici nu realizeaza cate virtuti au, dar cineva din afara le poate observa). Daca nu faci ortodoxie-practica si totul ramane la nivel de beletristica, n-ai facut nimic. Eu de abia sunt la inceputul ortodoxiei-practice dar sunt altii din parohia mea care sunt "corifei". Pai la sfarsitul acestui post, se impartaseau.Eu prima oara cand i-am vazut aveau fetzele luminate.Am crezut ca e de la lumanare, dar nu era, dupa ce au stins lumanarea ,fetzele lor erau luminate de o lumina care nu este din aceasta lume.Adica de o lumina care venea din "interiorul" lor.Ca si cum ai aprinde un bec in interiorul unei cutii transparente. Era o lumina care vine din interior si care le lumina chipul.Eu am ramas masca. Si multe erau femei foarte tinere cu batic si nemachiate si erau si frumoase la chip. |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mandria si altele | Tina06 | Pocainta | 17 | 27.05.2015 03:34:10 |
| haine călugărești | myself00 | Generalitati | 10 | 04.09.2013 13:26:02 |
| Despre Arthos, tarnoseala si altele | mirela.t | Despre Biserica Ortodoxa in general | 9 | 26.07.2012 00:16:23 |
| Boscoane, farmece si altele | cer_indurare | Slujba inmormantarii | 3 | 07.07.2010 03:49:36 |
| adulare, pareri de sine si altele.. | grecu | Preotul | 5 | 11.10.2006 12:58:09 |
|
|